09.07.2020 | Navnenyt

VELKOMMEN TIL SØREN DAMSGAARD SØRENSEN

Søren Damsgaard Sørensen er pr. 1. august 2020 ansat som ny ekstern sælger hos Venti i Hørning. Søren kommer fra en stilling som salgsingeniør hos KeepFocus og har tidligere været ansat som salgsingeniør hos FläktGroup og Netavent. Søren har således stor erfaring fra ventilations-branchen hvor han har arbejdet med opsøgende og vedligeholdende salg og rådgivning henvendt til entreprenører og rådgivende ingeniører inden for komfortventilation.

Vi glæder os til samarbejdet med Søren Damsgaard, som primært kommer til at varetage de salgsmæssige opgaver indenfor produktgrupperne; større ventilationsaggregater, spjæld og armaturer.

Sørens brede erfaring indenfor ventilationsløsninger vil blive en gevinst for vores kunder i hele landet og i den interne sparring med kollegerne.

Søren Damsgaard træffes her:

M: 20140174

E: sda@venti.dk

Mere fra Venti AS

Venti AS

www.venti.dk

Venti AS – gennemtænkt ventilation og brandmaterielVenti AS er en østjysk virksomhed beliggende i Hørning. Virksomheden har siden 1973 udviklet, produceret og solgt produkter til ventilations- og VVS branchen i Norden.Venti arbejder inden for følgende 4 forretningsområder:BoligventilationVenti er forhandler af en komplet systemløsning inden for decentral boligventilation, der henvender sig til nyb…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere