25.02.2021  |  EL  |  El-materiel

Velkommen til WIECADEMY!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Man kan aldrig få for meget viden, når det kommer til interessante emner.

Derfor deler vi vores online-kursus om installations guidelines for vores RST®-system med dig, så uanset om du projektere, installere eller dokumentere er du bedst muligt klædt på. Det er helt gratis og du kan tilgå og gennemføre kurset, når det passer dig.

Vi vil dele vores viden med dig, når det kommer til fejlfri og nem installation af vores RST®- stik system med høj kapslingsklasse (op til IP69) i overensstemmelse med gældende krav og regler.

Udendørs installation kan være vanskelig, men vi giver dig hermed muligheden for at imødekomme de udfordringer der kan opstå.

Planen er at vi med mellemrum vil tage emner op, som vi mener har interesse for el og installationsbranchen.
God fornøjelse og vi er naturligvis interesseret i dit feedback og input.

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på:
Telefon: 56762763
Mail: ole.nielsen@wieland-electric.com

Deltag i kurset

Mere fra Wieland Electric A/S

Wieland Electric A/S

www.wieland-electric.com

Wieland Electric GmbH er en mellemstor, familie ejet virksomhed inden for elteknik og elektronik industrien. Med hoved kvarter i Bamberg i Tyskland. Wieland der fejrede sit 100 års jubilæum 2010, er blandt pionererne indenfor elektrisk tilslutnings teknologi. Den internationalt orienterede virksomhed, der bl.a. er markedsleder inden for stikbar installations teknologi til bygninger, har dattersels…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere