14.03.2023 | Navnenyt

Velkommen tilbage til en ”gammel” kending hos Avidenz

Steffan Lykke Eskildsen

Det er med stor glæde, at vi kan informere om, at vi har genansat Steffan Lykke Eskildsen som arbejdsmiljøkonsulent og kundeansvarlig i Østjylland.

De fleste har nok ikke engang nået at bemærke, at Steffan havde forladt os, for der gik kun meget kort tid, før han fandt ud af, at han ønskede at komme tilbage til det jobindhold, kunderne samt det faglige og sociale miljø, han havde hos Avidenz.

Og heldigvis kunne det lade sig gøre, så Steffan startede hos os igen mandag den 13. marts.   

Ud over at skulle være kundeansvarlig bliver Steffan igen en af vores fagspecialister inden for områderne maskinsikkerhed/CE-mærkning og støj.

Vi er rigtig glade for, at Steffan igen er blevet en del af vores stærke kæde af medarbejdere – til gavn for både vores kunder og Avidenz.

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

https://avidenz.dk/

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder. Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring. Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hoved…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere