Jobopslag

VELTEK søger sektionschef til at stå i spidsen for AVA-Sektionen

VELTEK

www.veltek.dk

  • veltek@veltek.dk
  • 33 32 14 00
  • Smedeholm 13A, 1. tv. 2730 Herlev
Se profil  
Stilling: Sektionschef
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 29.01.2020
Søg job  

Er VVS-branchen din hjemmebane, og vil du være med til at påvirke spillereglerne? Så er denne stilling, hvor du både får brug for din tekniske viden og dine evner ved forhandlingsbordet, noget for dig.

VELTEK udvider sekretariatet og søger derfor en sektionschef til at varetage medlemmernes interesser overfor de tekniske myndigheder og på standardiseringsområdet, supportere ETIM Danmark og servicere AVA-sektionens medlemmer og sekretariatsbetjene bestyrelserne i samarbejde med resten af sekretariatet.

Læs hele stillingsopslaget her

Til denne rekruttering har vi valgt at arbejde sammen med rekrutteringsfirmaet Profil Search. Ønsker du yderligere information om VELTEK og om stillingen, er du velkommen til at kontakte personalekonsulent Kim Devantier fra Profil Search på tlf. 20 21 89 09.

Hvis du er interesseret i ovenstående stilling, så send en e-mail med din ansøgning og CV, som vedhæftede filer på mail kd@profilsearch.dk

Tags: VELTEK

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere