01.09.2020 | Navnenyt

VELTEK styrker sekretariatet med ny Sektionschef

Nicolai er ny mand i VELTEK-sekretariatet

Nicolai Garde-Dinesen, 41 år, er ansat i VELTEK som Sektionschef for Armatur-, Vand og Afløb (AVA).

I sin nye stilling som Sektionschef skal Nicolai varetage AVA-medlemmernes interesser både overfor de tekniske myndigheder såvel som på standardiseringsområdet, ligesom han skal supportere ETIM Danmark på VVS-området. Internationalt skal Nicolai varetage medlemmernes interesser gennem CEIR (The European Taps and Valves Industri). Dertil vil Nicolai indgå i sekretariatsarbejdet i VELTEK Varme, hvor han skal bistå sektionen og medlemmerne med sine vvs-tekniske kompetencer på varmeområdet.

Nicolai er uddannet vvs-installatør og har svendebrev som VVS-rørsmed. Han kommer fra en stilling som vvs-ingeniør/projektleder hos Dominia A/S og har desuden tidligere arbejdet som bl.a. projektleder hos Rambøll og hos Wicotec Kirkebjerg A/S som projekt- og entrepriseleder.

Om VELTEK

VELTEK er Danmarks største tekniske brancheforening for producenter, grossister og leverandører af komponenter til el-, vand-, varme- og ventilationsbranchen. Foreningens ca. 115 medlemmer omsætter samlet for ca. 27 milliarder kroner i Danmark.

Se mere på veltek.dk

Mere fra VELTEK

VELTEK

www.veltek.dk

VELTEK er Danmarks største tekniske brancheorganisation og repræsenterer cirka 129 virksomheder med en samlet omsætning på over 30 milliarder kroner i Danmark. VELTEK er repræsenteret i: Transport- og Bygningsministeriets Specialudvalg, VA-styregruppen under ETA Danmark, bestyrelsen for Dansk Center for Lys (DCL), bestyrelsen for Elretur og branchepanele…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere