01.09.2020 | Navnenyt

VELTEK styrker sekretariatet med ny Sektionschef

Nicolai er ny mand i VELTEK-sekretariatet

Nicolai Garde-Dinesen, 41 år, er ansat i VELTEK som Sektionschef for Armatur-, Vand og Afløb (AVA).

I sin nye stilling som Sektionschef skal Nicolai varetage AVA-medlemmernes interesser både overfor de tekniske myndigheder såvel som på standardiseringsområdet, ligesom han skal supportere ETIM Danmark på VVS-området. Internationalt skal Nicolai varetage medlemmernes interesser gennem CEIR (The European Taps and Valves Industri). Dertil vil Nicolai indgå i sekretariatsarbejdet i VELTEK Varme, hvor han skal bistå sektionen og medlemmerne med sine vvs-tekniske kompetencer på varmeområdet.

Nicolai er uddannet vvs-installatør og har svendebrev som VVS-rørsmed. Han kommer fra en stilling som vvs-ingeniør/projektleder hos Dominia A/S og har desuden tidligere arbejdet som bl.a. projektleder hos Rambøll og hos Wicotec Kirkebjerg A/S som projekt- og entrepriseleder.

Om VELTEK

VELTEK er Danmarks største tekniske brancheforening for producenter, grossister og leverandører af komponenter til el-, vand-, varme- og ventilationsbranchen. Foreningens ca. 115 medlemmer omsætter samlet for ca. 27 milliarder kroner i Danmark.

Se mere på veltek.dk

Mere fra VELTEK

VELTEK

www.veltek.dk

VELTEK er Danmarks største tekniske brancheorganisation og repræsenterer cirka 115 virksomheder med en samlet omsætning på over 27 milliarder kroner i Danmark.VELTEK er repræsenteret i: Transport- og Bygningsministeriets Specialudvalg, VA-styregruppen under ETA Danmark, bestyrelsen for Dansk Center for Lys (DCL), bestyrelsen for Elretur og branchepanelet for Byggeri i Trafik- Bygge- og Boligstyrel…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere