08.05.2019  |  VVS  |  Branchen

Veltek: VVS-messen højner det faglige niveau i branchen

Det er vigtigt at holde sig opdateret på den branche, man arbejder i. Det understreger direktøren for Veltek, som fremhæver en række gode grunde til at både udstillere og besøgende bør komme på VVS'19.

VVS-messen, der starter i dag og løber til og med fredag, er med til at højne det faglige niveau i branchen. Det er budskabet fra brancheforeningen Veltek, der er medarrangør af messen.

”Det er typisk de nyeste teknologier, der bliver vist frem på messer. Udstillerne kommer sjældent med produkter, der er på vej ud – der er masser af nyheder. Så ved at tage på messe kan du få et indtryk af, hvor branchen er lige nu”, siger Per Rømer Kofod, administrerende direktør i Veltek.  

Den ene dag hvert andet år, du trækker ud af kalenderen for at gå på messe, er rigtig godt givet ud, mener han. Omvendt kan der også være meget at gå glip af, hvis man misser messen et år, for så går der pludselig fire år mellem input om den nyeste teknologi.

”Selvfølgelig kan du finde information på internettet, men der får du kun det, du søger efter. På en messe kan du bevæge dig rundt og pludselig stå overfor noget, du slet ikke kunne have forestillet dig. Du har måske ikke engang gjort dig tanker om, at branchen bevæger sig i den retning”.

Du skal vide mere
I dag er det vigtigt, at du som specialist ved mere end din kunde, mener Veltek-direktøren.

”Hvis kunden kommer med et ønske, som de måske ikke rigtig kan sætte ord på, er det din opgave at gøre det til virkelighed. Det kan kun lade sig gøre, hvis du ved, hvilke produkter og teknologier, der eksisterer”, siger Per Rømer Kofod og giver et eksempel:

”Forestil dig en installatør, der ikke var på messen i 2017. Altså er installatørens sidste nye inspiration fra messen i 2015. Dengang var teknologi som IoT (Internet of Things) stort set ikke eksisterende, og jeg tør godt love, at vi kommer til at se IoT-teknologi i alle mulige produkter på årets messe”.  

Der er således en reel risiko for at sakke agterud i forhold til udviklingen og miste konkurrencekraft, hvis ikke man løbende opdaterer sin viden, mener han.

207 udstillere står i år klar i Odense, hvilket er ny rekord for VVS-messerne.   

- JKK

Denne artikel er en del af temaet Tema: VVS'19

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere