24.09.2021  |  VENTILATION  |  Virksomhedsdrift

Venti AS overtager alle ETS NORDs danske aktiviteter

Virksomheden Venti har indgået et samarbejde med virksomhed ETS NORD AS, hvis primære beskæftigelse er produktion samt design og salg af ventilationsudstyr og tilbehør.

Med det nye samarbejde opnår Venti en optimal supplering i virksomhedens produktportefølje. ETS NORD tilfører nemlig en række produkter, som komplementerer udbuddet hos Venti.  Desuden sikrer samarbejdet et langt bredere produktprogram på kanaldelen, da Venti nu blandt andet vil kunne tilbyde et komplet rustfrit program.

”Det er vigtigt, at kunderne føler, at de får mere end blot et produkt, når de handler med os. At de hos os har sikkerhed for, at de får det rigtige produkt til den pågældende opgave, at de får den rigtige rådgivning undervejs”, siger direktør hos Venti, Søren Lindahl.

Hos Venti kommer det nye samarbejde således til at betyde, at virksomheden får et endnu mere konkurrencedygtigt produktudvalg, en øget fleksibilitet og endnu større leveringssikkerhed.

”Helt konkret styrker aftalen vores måde at være til stede i markedet på, med mere komplette løsninger og flere produkter af høj kvalitet”, afslutter Søren Lindahl.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere