Jobopslag

Ventilationstekniker med elektrikerbaggrund søges til serviceafdeling i Hvidovre

BRØNDUM A/S

www.brondum.dk

  • brondum@brondum.dk
  • +45 86 62 36 66
  • Falkevej 14
Se profil  
Stilling: Ventilationstekniker med elektrikerbaggrund søges til serviceafdeling i Hvidovre
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 20.11.2018
Søg job  

Er du ventilationstekniker, eller har du ambitioner om at blive det? Har du en elektrikerbaggrund – og er du serviceminded til fingerspidserne? Så kan det være dig, vi har brug for!

Brøndum søger en ventilationstekniker til vores dedikerede serviceteam i Hvidovre, hvor dine kommende kollegaer står klar til at byde dig velkommen på holdet.

Alsidig hverdag
Som ventilationstekniker hos Brøndum får du en hverdag, hvor du arbejder selvstændigt med en bred vifte af ventilationsopgaver. Din primære opgave bliver at servicere eksisterende og nye kunder inden for områderne erhverv, industri, ejendomme samt private.

Her vil du komme til at arbejde med:

  • Indregulering af ventilationsanlæg
  • Service og vedligehold
  • Fejlfinding, problemløsning og optimering af ventilationsanlæg
  • Rådgivning og sparring i forhold til ventilationstekniske løsninger
  • Mindre montagearbejder, opstart og indregulering i forbindelse med udvidelser eller renoveringer

Du kommer til at deltage i den videre udvikling af Servicecentret, som er placeret på Kanalholmen i Hvidovre, så vi også i fremtiden kan yde den bedste service for vores kunder. Din tid planlægges af servicekoordinatorer og teamledere, og du løser opgaverne selvstændigt. Når det kræves, er vi flere på opgaven. Du møder desuden jævnligt ind på Servicecenteret, hvor du mødes og sparrer med dine kollegaer.

Et kammeratligt miljø
Du bliver en del af et dedikeret serviceteam, hvor det gode samarbejde og den faglige sparring er essentiel. Vi er åbne over for nye initiativer, og vi udveksler erfaringer. Vi gør, hvad vi kan for at holde os fagligt opdateret og blive endnu dygtigere. Vi forventer derfor også, at du er indstillet på at holde dig uddannet og opdateret i forhold til dit fag og beslægtede områder.

Dygtig tekniker med servicegen og overblik
Du har en baggrund som elektriker og har stor interesse for mekanik og teknik. Du har eventuelt erfaring fra en lignende stilling. Har du ikke erfaring som ventilationstekniker, sørger vi for, at du bliver lært op af en erfaren kollega. Det kræver, at du har lyst til at lære og blive dygtig inden for ventilationsområdet.

Som person er du ambitiøs, tillidsvækkende og serviceminded. Du kan rådgive kunden og har evnen til at finde og præsentere de rigtige løsninger, som giver værdi for kunden. Du tager ansvar for løsning af dine opgaver, arbejder systematisk, er struktureret og har styr på detaljerne og orden i dine aftaler. Du kan bevare overblikket, og så er din faglige stolthed helt i top. Dine IT-kompetencer er på brugerniveau, og du har kørekort.

Spørgsmål og ansøgning
Du bliver ansat under TEKNIQ’s overenskomst Blik & Rør. Vi stiller firmabil, computer og telefon til rådighed til arbejdsbrug.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Serviceleder i Ventilation Peter Adolf på telefon 25 65 36 33.

Ansøgning og CV sendes til personale@brondum.dk. Skriv ”Ventilationstekniker Hvidovre” og dit navn i emnefeltet. Vi læser ansøgninger løbende, så send din ansøgning snarest muligt. Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere