Jobopslag

Ventilationstekniker til Servicecenter Kolding

BRØNDUM A/S

www.brondum.dk

  • brondum@brondum.dk
  • +45 86 62 36 66
  • Falkevej 14
Se profil  
Stilling: Ventilationstekniker til Servicecenter Kolding
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 11.03.2019
Søg job  

Er du tekniker, elektriker, mekaniker, eller har du en VVS-baggrund? Er du ventilationstekniker, eller har du ambitioner om at blive det? Der er mange indgange til jobbet som ventilationstekniker i Brøndum – så længe du har teknisk indsigt og er serviceminded til fingerspidserne, kan det være dig, vi har brug for!

Brøndum søger en ventilationstekniker til vores dedikerede serviceteam i Kolding, hvor dine kommende kollegaer står klar til at byde dig velkommen på holdet.

Alsidig hverdag 
Som ventilationstekniker hos Brøndum får du en hverdag, hvor du arbejder selvstændigt med en bred vifte af ventilationsopgaver. Din primære opgave bliver at servicere eksisterende og nye kunder inden for områderne erhverv, industri, ejendomme samt private.

Her vil du bl.a. komme til at arbejde med:

  • Indregulering af ventilationsanlæg
  • Service og vedligehold 
  • Fejlfinding, problemløsning og optimering af ventilationsanlæg
  • Rådgivning og sparring i forhold til ventilationstekniske løsninger 
  • Mindre montagearbejder, opstart og indregulering i forbindelse med udvidelser eller renoveringer

Du kommer til at deltage i den videre udvikling af Servicecenter Kolding, så vi også i fremtiden kan yde den bedste service for vores kunder. Din tid planlægges af vores servicekoordinator og teamleder, og du løser opgaverne selvstændigt. Når det kræves, er vi flere på opgaven. Du møder desuden jævnligt ind på Servicecenteret, hvor du mødes og sparrer med dine kollegaer.

Et kammeratligt miljø 
Du bliver en del af et dedikeret serviceteam, hvor det gode samarbejde og den faglige sparring er essentiel. Vi er åbne over for nye initiativer, og vi udveksler erfaringer. Vi gør, hvad vi kan for at holde os fagligt opdateret og blive endnu dygtigere. Vi forventer derfor også, at du er indstillet på at holde dig opdateret i forhold til dit fag og beslægtede områder.

Dygtig tekniker med servicegen og overblik
Du har en baggrund inden for installationsområdet; er elektriker, VVS’er, ventilationstekniker eller lignende. Du har stor interesse for mekanik og teknik og har eventuelt erfaring fra en lignende stilling. Har du ikke erfaring som ventilationstekniker, sørger vi for, at du bliver lært op af en erfaren kollega. Det kræver, at du har lyst til at lære og blive dygtig inden for feltet.

Som person er du ambitiøs, tillidsvækkende og serviceminded. Du kan rådgive kunden og har evnen til at finde og præsentere de rigtige løsninger, som giver værdi. Du tager ansvar for løsning af dine opgaver, arbejder systematisk og har styr på detaljerne. Du kan bevare overblikket, og så er din faglige stolthed helt i top. Dine IT-kompetencer er på brugerniveau, og du har kørekort.

Spørgsmål og ansøgning 
Du bliver ansat under TEKNIQ’s overenskomst Blik & Rør. Vi stiller firmabil, computer og telefon til rådighed til arbejdsbrug.

Ansøgning og CV sendes til personale@brondum.dk. Skriv ”Ventilationstekniker Kolding” og dit navn i emnefeltet. Vi læser ansøgninger løbende, så send din ansøgning snarest muligt. Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi behandler dine persondata fortroligt
Når du mailer din ansøgning til os, accepterer du, at vi anvender dine persondata i forbindelse med rekrutteringen til det søgte job. Vi behandler naturligvis dine data med fuld fortrolighed. Her kan du læse om, hvordan vi behandler dine persondata i rekrutteringsprocessen.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere