18.02.2020  |  EL  |  Branchen

Verdens første sømløse Alu-PEX rør er nu i Danmark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Uni Pipe PLUS fra Uponor er et nyt 100% sømløst MLC-rør i dimensionerne 16–32 mm.

Nu tager Uponor et spring ind i fremtiden med lanceringen af Uni Pipe PLUS, som er verdens første højkvalitets 5-lags MLC-rør, hvor der indgår et sømløst lag af aluminium. 
En helt ny produktionsmetode har skabt dette gennembrud inden for Alu-PEX rørteknologien, som i dag er markedets foretrukne valg ved synlige rørinstallationer.

Flere klare fordele

Uponor Uni Pipe PLUS fås i dimensionerne 16-32 mm og kan anvendes til brugsvand, varme og køleinstallationer. 
Fordelene ved det nye rør er bl.a. op til 40% mindre bukkeradius – markant mere stivhed i lige længder – samt mere smidige rør i ruller end forrige generation af MLC.
Uni Pipe PLUS er udviklet, så det passer sammen med S-Press PLUS og S-Press PLUS PPSU-fittings.

Hent løsbladet og læs mere her

Mere fra Uponor

Uponor

www.uponor.dk

Uponor er en førende international systemleverandør af VVS, Infrastruktur og indeklimaløsninger til bolig- og erhvervsbyggeri i Europa og Nordamerika. I 2014 beskæftigede Uponor-koncernen omkring 3800 personer i 30 lande og havde en årlig omsætning på over 1.000.000.000 €. Uponor Corporation er noteret på NASDAQ OMX Helsinki i Finland.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere