Event

Verifikation - Onlinekursus

ELsikkerhed.dk ApS

elsikkerhed.dk/

  • mail@elsikkerhed.dk
  • +45 7131 3434
  • Birk Centerpark 40, 7400 Herning
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 21.02.2023
Start tidspunkt: Kl. 08.30 - 11.00
Sted: Online
Tilmeld  

Et kursus i Verifikation sikrer større viden om de krævede test, der skal udføres før og efter installationen sættes under spænding iht. standarden HD 60364.

Slutkontrol behøver ikke være kedeligt


OM KURSET
Vi gør det interessant og relevant. Med praktiske øvelser, video og dialog giver vi dig et godt indblik i de krav til eftersyn, afprøvning og rapportering, som skal udføres inden installationen sættes i drift ifølge Installationsbekendtgørelsen §75 og HD 60364-6.

Verifikation, som før gik under navnet Eftersyn og Afprøvning kaldes også Test før Idriftsætning eller slutkontrol. Det er vigtigt for installationens
garanti mod uforudsete fejl, løse forbindelser og fremtidige reklamationer.

Kurset er baseret på virkelige eksempler fra de virksomheder, vi kommer rundt til. Øvelserne er tilpasset det arbejde, som du udfører til hverdag.

Det er en forudsætning, at du har din egen kombitestere/installationstestere med til kurset, så vi kan gennemgå de forskellige testfunktioner.

DET FÅR DU
• Praktisk tilgang til emnet med fokus på faglig stolthed, kvalitet og elsikkerhed.
• Større viden, så I kan optimere antallet af korrekt udførte installationer og minimere omkostninger til fejlretning.
• Gennemgang af testfunktionerne på din egen kombitester/installationstester.
• Et kursus med udgangspunkt i Elsikkerheds eget slutkontrol- /test-skema.

Vores onlinekurser er stort set som vores almindelige kurser. Eneste forskel er, at kurset foregår over Microsoft Teams, hvor en af vores undervisere logger ind og afholder kurset, der indeholder det samme som et almindeligt kursus i Verifikation.

Du kan deltage i kurset lige der, hvor du opholder dig. Det kræver blot internetforbindelse og adgang til enten en computer eller tablet.

Dagen før kurset vil du modtage en mail med et link til kurset. Husk at sidde klar i god tid inden kursusstart.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere