12.10.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Vi bruger mund til mund-metoden, når der skal vælges håndværker

Venner og bekendte spiller en hovedrolle, når danskerne skal finde den rette håndværker. Det viser en ny befolkningsundersøgelse.

Lytter du til, hvad dine kolleger, venner eller bekendte anbefaler? Så er du bestemt ikke den eneste.

En ny befolkningsundersøgelse fra TEKNIQ Arbejdsgiverne og YouGov, blandt mere end 1.600 boligejere, viser, hvilke kriterier udover pris og kvalitet, der har betydning for os, når vi vælger en håndværker.

Her toppes listen af anbefalinger fra andre – lige foran at håndværkeren har autorisation.

”Mund til mund-metoden er et meget vigtig – også vigtigere end eksempelvis anmeldelser på nettet”, vurderer Simon O. Rasmussen, underdirektør hos TEKNIQ Arbejdsgiverne. Han mener, at undersøgelsens resultat understreger vigtigheden af, at håndværkerne udfører arbejdet i høj kvalitet, hver gang de er ude hos kunderne.

Vigtigheden ved kvaliteten af håndværkernes arbejde understreges også af, at hele 67 procent af deltagerne i den nye befolkningsundersøgelse svarer, at netop arbejdets kvalitet er vigtigst, når man vælger håndværker. Kun 18 procent peger på prisen.

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere