23.08.2023 | Navnenyt

Vi byder velkommen til vores 2 nye elever: Trine og Mathias

Fotoet af dem er foran vores “Vild med Vilje” mark, hvor vi har plantet blomster, som så vores bier har noget at leve af

Som en del af vores ESG-politik har vi forpligtet os til at have 3-5 elever/lærlinge/praktikanter til enhver tid.

Ansættelsen af Trine og Mathias er en del af den plan, og vi har nu 5 elever/lærlinge i alt.

Men det er også baseret på det faktum, at vores aktiviteter stadig vokser, og at Trine og Mathias begge har kapacitet til at understøtte denne positive udvikling. Vi har taget fotoet af dem foran vores “Vild med Vilje” mark, hvor vi har plantet blomster, så vores bier har noget at leve af.

Trine er startet som elev i vores indkøbs-/produktionsplanlægning.  Hun er færdig med gymnasiet og har derefter arbejdet hos os i ca. et år på vores lager som lagermedarbejder. 

Da både hun og vi har været glade for den tid, hun har arbejdet hos os, er vi blevet enige om at indgå denne nye aftale. 

Mathias er startet som trainee i vores salgsafdeling. Han følger en uddannelse kaldet EUX, hvor den praktiske uddannelse inden for salg hos Geovent kombineres med en teoretisk uddannelse, som ender på et uddannelsesniveau på gymnasielt niveau. Når du ringer til vores salgsafdeling, vil du ofte tale med Mathias. Han vil guide dig videre til den kollega, der kan hjælpe dig bedst. Når han bliver lidt mere erfaren, vil det Mathias også hjælpe dig med dine forespørgsler og ordrer.

Vi glæder os til at arbejde sammen med Trine og Mathias i mindst 2 år og håber, at det bliver endnu længere tid.

At give unge mennesker en chance for at få et job og uddanne sig til at få en stærkere position på arbejdsmarkedet er en del af vores stræben efter at opfylde FN's 17 bæredygtighedsmål nr. 8.

Vi er glade for at byde Trine og Mathias velkommen til vores team.

Mere fra Geovent

Geovent

https://www.geovent.dk/

Inspiration til dit næste ventilationsprojektGeovent leverer udsugning og ventilationskomponenter til den danske og internationale ventilationsbranche.Miljøet i højsædetVi sætter en ære i hele tiden at udvikle os, og vi satser stort på gennemtænkte og energirigtige løsninger. Det rigtige udstyr på det rette sted kan give energibesparelser på op til 80% eller mere til gavn for både økonomien og mil…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere