16.01.2020 | Navnenyt

Vi kipper med flaget for firmaets første kvindelige lærling

Janni Hiltunen

I går satte vi en milepæl i John Jensen VVS: Vi fejrede nemlig Janni Hiltunen – firmaets første kvindelige VVS-lærling, der før jul bestod svendeprøven med særdeles veludført udmærkelse og i går kunne sætte punktum for læretiden med overrækkelse af svendebrev og et ansættelsesbevis som firmaets første kvindelige VVS-montør.

Vi er stolte over Janni, som har været på en enestående rejse, hvor hun som en ener i vores branche på overbevisende måde har trodset fordommene og brudt de forældede traditioner, der under overskriften ’mandefag’ alt for længe har holdt kvinderne ude af håndværksfagene.

Derfor kipper vi med flaget i hyldest til Janni. Tak til Janni for hendes indsats og velkommen på banen som VVS-montør – vi har brug for mange flere som hende, der griber rørtangen, bryder dogmet og punkterer de forældede traditioner om håndværkfag som mandefag.

Mere fra John Jensen VVS A/S

John Jensen VVS A/S

www.jj-vvs.dk

John Jensen VVS beskæftiger godt 160 medarbejdere inden for service, forsikring og entreprise. Vi udfører opgaver for erhvervsvirksomheder, boligselskaber, private, forsikringsselskaber, entreprenører, rådgivere og professionelle bygherrer.Hos John Jensen VVS sætter vi en ære i at overholde vores aftaler og levere en service, der gør, at vores kunder vender tilbage igen og igen. Uanset om vi lever…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere