Jobopslag

VI SØGER EN BRANCHEERFAREN ACCOUNT MANAGER MED STORT DRIVE

Hilti Danmark

www.hilti.dk

 • laerke.dahlmengu@hilti.com
 • 24915667
 • Stamholmen 157, 1. sal
Se profil  
Stilling: Account Manager
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 25.09.2019
Søg job  

Vil du være med i byggeriets rivende udvikling i København? Har du drive til at lede dit eget distrikt? Så er du måske vores næste Account Manager i Hilti Danmark A/S!

Hvad er det for en stilling?

Som Account Manager får du den direkte kontakt til Hiltis kunder indenfor beton og konstruktion. Du skal demonstrere, rådgive og vejlede kunderne i produkterne og deres anvendelse. Med et intensivt introduktionsforløb stoler vi på, at du bliver klædt på til at drive dit eget distrikt og du kan skabe resultater.

Til denne rolle kan du komme med en baggrund fra byggebranchen, eller have flere års erfaring med salg. Det vigtigste er, at du har en god forståelse for Hiltis forretning, og at du motiveres af at være kundernes professionelle rådgiver. Du skal tænke strategisk og drive dit eget distrikt. Det er derfor vigtigt at du er god til at planlægge og udføre egne opgaver, og at forretningsforståelsen er i top. Det er en fordel, hvis du har kendskab til branchen, hvad enten det er fra produktion eller salg.

Hvem er Hilti?

Vi leverer produkter, teknologier, software og services til den globale byggesektor. I løbet af de sidste 75 år har vi opbygget et internationalt renommé baseret på stolte traditioner, nyskabende produkter og ekstraordinær service. Med ca. 29.000 ansatte i mere end 120 lande er der masser af muligheder for, at du kan udvikle dig og opbygge din karriere både nationalt og internationalt.

Vi arbejder kontinuerligt med at udleve vores værdier og udvikle vores stærke kultur. En nøgle i dette arbejde er mangfoldighed, hvor vores medarbejderes baggrund, erfaringer, viden, sprogkompetencer og personligheder beriger vores virksomheden. Hos os er mangfoldighed og en inklusiv kultur noget, vi arbejder hårdt med hver dag. Læs mere om vores mangfoldighed og inklusion arbejde på linket: https://careers.hilti.dk/da-dk/om-os/diversity-and-inclusion

Hvad involverer stillingen?

Du vil få ansvaret for dit eget geografiske distrikt (Hvidovre-Rødovre), der på trods af sin størrelse huser nogle af vores vigtigste kunder. Dine primære kunder er entreprenører, og du får derfor din daglige gang på byggepladser, kontorer og værksteder. Du bliver ansvarlig for at lave demonstrationer af værktøj og finde frem til de mest rentable løsninger, som dækker netop kundens behov – fra helt konkrete maskiner og værktøj til softwareløsninger og ingeniørtimer. Der er tale om opsøgende salgsarbejde til både nye og eksisterende kunder.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en unik mulighed for dig, der drømmer om at tage din karriere mod nye højder. Du vil indgå i et detaljeret introduktionsprogram, hvor du vil få al den viden om Hilti’s forretningsområder, som du behøver for at blive en succes i jobbet. En del af denne træning vil foregå i Manchester, hvor Hilti har sit regionale uddannelsescenter.

Du får en fleksibel hverdag, hvor du selv er ansvarlig for at planlægge og booke kundemøder. Du bliver en del af et stærkt team, der står klar til at hjælpe dig. Derudover er du dagligt i kontakt med din regionale salgschef, som løbende giver dig coaching og feedback.

Hvorfor skal du søge stillingen?

Hos Hilti handler succes om samarbejde og evner. Rollen som Account Manager er en unik mulighed for at skabe din egen forretning fra bunden, og vi leder derfor efter en person med drive og erfaring nok til at lede sig eget distrikt. Med vores uddannelse og støtte i ryggen har vi tillid til, at du vil gøre en indsats og kan levere fantastiske resultater. Giver du alt, hvad du har, belønner vi dig med en udfordrende hverdag samt unikke udviklings- og karrieremuligheder.

Kvalifikationer

 • Du har en baggrund fra byggebranchen eller fra salg
 • Du har en god forretningsforståelse og stærkt entreprenørskab
 • Du besidder stærke kommunikative og sociale kompetencer
 • Du er serviceminded, dedikeret og proaktiv
 • Du tørster efter at blive ved med at lære og udfordre dig selv
 • Du tænker positivt og i løsninger
 • Du kan kommunikere skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk
 • Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort og du har retten til at køre bil. Hilti stiller firmabil til rådighed i rollen. Du har selv mulighed for at vælge mellem en gulplade eller en hvidplade bil.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Regionschef Jesper Gram på Jesper.Gram@hilti.com.

Er du fristet til at søge – eller vil du vide mere? Så tjek hilti.dk/careers.

Vi inviterer til samtaler løbende, så indsend dit CV og en motiveret ansøgning ved at trykke på ”Ansøg nu”

 

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere