Jobopslag

Vi søger en gasservicemontør med base i Kolding

BRØNDUM A/S

www.brondum.dk

  • brondum@brondum.dk
  • +45 86 62 36 66
  • Falkevej 14
Se profil  
Stilling: Vi søger en gasservicemontør med base i Kolding
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Sydjylland
Oprettelses­dato: 11.03.2019
Søg job  

Har du en VVS-baggrund? Arbejder du i dag som gasservicemontør, eller har du ambitioner om det? Så er du måske vores nye gasservicemontør med base i Kolding.

Brøndum søger en selvstændig gasservicemontør til vores dedikerede serviceteam på Fyn og i Trekantområdet (Sydjylland), hvor dine kommende kollegaer står klar til at byde dig velkommen på holdet.

Alsidig hverdag 
Som gasservicemontør sikrer du, at teamets gasopgaver – både eftersyn, spjældarbejde og serviceopgaver - bliver løst. Du får prioriteret og løst dine opgaver til tiden og sikrer tilfredse kunder. Du varetager dialogen med kunder og løser opgaven i praksis hos kunderne.

Du kommer til at arbejde med:

  • Gaseftersyn, spjældarbejde og serviceopgaver
  • Planlægning af egne kunder
  • Opfølgning på service og installationsopgaver

Et kammeratligt miljø 
Du bliver en del af et dedikeret serviceteam i Servicecenter Kolding, hvor det gode samarbejde og den faglige sparring og udvikling er essentiel. Vi gør, hvad vi kan for at holde os fagligt opdateret og blive endnu dygtigere. Vi forventer derfor også, at du er indstillet på at holde dig uddannet og opdateret i forhold til dit fag og beslægtede områder.

Servicegen og et godt overblik
Du er uddannet VVS-montør med A-certifikat og gerne også B-certifikat. Du har flere års erfaring fra faget, og så er din faglige stolthed helt i top. Du er god til at gennemskue, hvad en opgave kræver og har gerne erfaring fra en lignende stilling.

Din personlighed:

  • Du er tillidsvækkende, udadvendt og serviceminded
  • Du kan prioritere dine opgaver, så alle opgaver kommer i mål til tiden
  • Du arbejder struktureret og har et godt overblik – også når der er travlt

Herudover er dine IT-kompetencer på brugerniveau, og du har kørekort.

Du bliver ansat under TEKNIQ’s overenskomst Blik & Rør. Vi stiller firmabil, computer og telefon til rådighed til arbejdsbrug.

Er du interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicechef i Kolding Marius Frandsen på 20 29 48 18 eller servicekoordinator Dorte Hansen på 20 10 16 43.

Er du interesseret, skal du kontakte Servicechef Marius Frandsen på 20 29 48 18 eller sende en kort ansøgning og CV til personale@brondum.dk. Vi behandler ansøgninger løbende, så ring eller send din ansøgning snarest muligt. Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Vi behandler dine persondata fortroligt
Når du mailer din ansøgning til os, accepterer du, at vi anvender dine persondata i forbindelse med rekrutteringen til det søgte job. Vi behandler naturligvis dine data med fuld fortrolighed. Her kan du læse om, hvordan vi behandler dine persondata i rekrutteringsprocessen.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere