Jobopslag

Vi søger en salgskonsulent med teknisk flair

Buhl & Bønsøe A/S

www.buhl-bonsoe.dk

  • hte@buhl-bonsoe.dk
  • 45 95 04 10
  • Hassellunden 11A
Se profil  
Stilling: Salgskonsulent
Ansættelses­forhold: 197212345123
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 21.02.2019
Søg job  

Har du teknisk flair, erfaring fra en salgsrolle, stort drive og lyst til udfordringer? Så er virksomheden klar til at uddanne og udvikle dig, så du kan skabe succes i jobbet.

Salg & rådgivning
Som salgskonsulent refererer du til salgs- og marketingchefen, og du bliver en del af et stærkt salgsteam med 8 kolleger. Du får ansvaret for salg af måleudstyr til industrivirksomheder, fødevareproducenter, pharma og VVS i dit eget distrikt som omfatter Fyn og Jylland.

Læs mere og ansøg om jobbet her.

Om Buhl & Bønsøe A/S

Hos Buhl & Bønsøe arbejder virksomhedens 24 medarbejdere tæt sammen i et positivt og engageret team med fælles mål, og medarbejdere med gode samarbejdsevner og humor værdsættes højt.
Buhl & Bønsøe er teknikpartner og specialiseret forhandler af kvalitetsmåleudstyr inden for bl.a. temperatur-, fugt-, lufthastigheds- og miljømåling. Virksomhedens medarbejdere sikrer, at rådgivning, support, kalibrering og brugeruddannelse er en integreret del af samarbejdet med kunderne.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere