31.08.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Vibrationsmåling med FLIR SV87-KIT

Indhold fra partner Hvad er dette?

På HI 21 messen stand G5778 præsenterer Elma Instruments nyheden FLIR SV87-KIT som er en trådløs tilsluttet løsning designet til kontinuerlig vibration og temperaturovervågning.

Vibrationstendenser og -analyse kan hjælpe med at opdage alvorlige problemer med industrielle maskiner længe før skaden kan ses. Dette gør SV87-KIT ideel til produktionsmiljøer, der bruger roterende maskiner, industripumper, ventilatorer, gearkasser og motorer. Den medfølgende gateway til fjernovervågning lagrer sensorens måledata og transmitterer trådløst aflæsninger i realtid til en mobil enhed eller pc.

Dette giver mulighed for at træffe beslutninger om maskindrift og vedligeholdelse, uden at skulle vente på den næste manuelle inspektion. På denne måde kan man planlægge reparationer/vedligehold og reducere nedbrud/nedetid - dette betyder, at driftsomkostningerne sænkes og rentabiliteten forbedres.

Få en hurtigere forståelse af produktionsudstyrets tilstand:

  • Modtag en automatisk alarm eller e-mail, når en defineret vibrations- eller temperaturgrænse overskrides.
  • Gennemgå måledata der automatisk tages hvert 90. sekund og gemmes til analyse.
  • Eksporter sensordata til CSV-filer for yderligere analyse.

Mere fra Elma Instruments A/S

Elma Instruments A/S

www.elma.dk

Elma Instruments A/S er total leverandør af test- og måleudstyr til den professionelle bruger. Vi har mere end 40 års erfaring og leverer til bl.a.: el-, solcelle-, netværk-, VVS-, ventilations-, energi-, termograferings- og autobranchen. Vi har eget service- og kalibreringsværksted og står altid til rådighed for en snak om instrumenter.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere