20.04.2021  |  EL  |  Byggeri

Vidste du, at der er tre forskellige typer brandventilation?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Når vi dimensionere dit ABV anlæg, gør vi det ud fra hvilken anvendelse brandventilationen er beregnet til.

  1. Brandventilation, der installeres for at øge personsikkerheden, hvor hovedformålet med denne type brandventilation er at udlufte røg og varme, så personer kan benytte flugtvejene uden at blive påvirket i kritisk grad af røgen og varmen.
     
  2. Brandventilation, der installeres for at sikre, at bygningsdele ikke påvirkes kritisk af en brand. Hovedformålet med denne type brandventilation er at udlufte røg og varme, så bygningsdelene bevarer deres bæreevne i størst muligt omfang og derved minimere skader på bygning samt interiør.
     
  3. Brandventilation, der installeres for at hindre brandudbredelse fra et røglag. Hovedformålet med denne type ABV er, at begrænse brandens omfang i store rum.


Skal vi hjælpe dig med at beregne og dimensionere dit næste  brandventilationsanlæg?

Få gode råd og sparring  af Thomas på ☎ 6120 5321, og husk at vi gerne hjælper dig med at beregne og dimensionere dit næste brandventilationsanlæg.

 Få flere gode råd og viden omkring brandventilation på vores hjemmeside.

Mere fra Eegholm A/S

Eegholm A/S

www.eegholm.dk

Hos Eegholm finder du komplette løsninger på elektriske og mekaniske problemstillinger under ét tag. I mere end 90 år har vi leveret løsninger til en bred vifte af brancher inden for industri og skibsfart. Den særlige bredde i Eegholms kompetencer gør det muligt at skabe det kunderne i stigende grad efterspørger – stærke individuelle…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere