11.12.2017  |  EL  |  Branchen

Vidste du, at du også kan håndtere dine store projekter i Minuba?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som sagsansvarlig kan det være svært, at have overblik over udgifter, materialeforbrug og mandskab i forbindelse med et projekt. Ofte ryger overblikket og budgettet skrider.

Det betyder i yderste konsekvens, at projektet ikke kan gennemføres med den forventede indtjening. 

Minuba viser dig i realtid fremdriften på dine store projekter, og giver dig løbende et overblik over alle dine udgifter. Med Minuba vil du hele tiden kunne følge med i økonomien på dine tunge projekter.

Minuba hjælper dig med at aconto-fakturere, del-fakturere og slutfakturere. Samlet set giver det dig et komplet overblik over dine tunge sager - ligesom du er vant til, fra dine spjældsager!

Læs mere her

Minuba laver professionel sagsstyring til den professionelle håndværker. Med online sagsstyring fra Minuba, får du mere overskud - både i hverdagen, og på bundlinjen! Prøv gratis i 30 dage her.

Mere fra Minuba ApS

Minuba ApS

minuba.dk

Vil du også drive en mere profitabel forretning? FÅ STYR PÅ SAGERNE MED MINUBA Med det online ordre- og sagsstyringssystem Minuba får du styr på alt lige fra sager, timer, fakturering, planlægning og kvalitetssikring. Planlæg dine fremtidige projekter og afgiv tilbud Opret ordrer – mens du har kunden i røret Registrer timer og…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere