20.02.2019  |  VVS  |  Varme og køling

Viessmann A/S går ind på luft- til luftvarmepumpemarkedet

Indhold fra partner Hvad er dette?

For at komplementere vores udvalg af produkter i varmepumpesegmentet præsenterer Viessmann A/S nu luft- til luftvarmepumpen Vitoclima 200-S/HE. Varmepumpen har indbygget WIFI modul til styring over app og plasmafront med display og kan med fordel installeres i alle husstande og bruges til såvel opvarmning som køling.

Varmepumpen fås i 2 størrelser og har med energimærke A+/A++ et lavt strømforbrug. Varmepumpen lanceres med 5 års garanti og har indbygget el-tracing i udedelen og bruger R32 kølemiddel. Desuden har den indbygget 8° C funktion, så sommerhuset eller kolonihaven kan holdes frostfrit.

Hvis du ønsker at vide mere om den nye luft- til luftvarmepumpe, er du meget velkommen til at kontakte Viessmann A/S på 46 55 95 10.

Tags: Viessmann

Mere fra Viessmann

Viessmann

viessmann.dk

Viessmann virksomhedsgruppe er en af de internationalt førende producenter af varmeteknik-systemer. Virksomheden, der er ledet af Dr Martin Viessmann, tredie generation, blev grundlagt i 1917. Gruppeomsætningen andrager ca. 1,7 milliard Euro og beskæftiger 9.400 medarbejdere på verdensplan. Med 22 fabrikker i 10 forskellige lande, salgsaktiviter i 74 lande, herunder 32 sel…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere