20.02.2019  |  VVS  |  Varme og køling

Viessmann A/S går ind på luft- til luftvarmepumpemarkedet

Indhold fra partner Hvad er dette?

For at komplementere vores udvalg af produkter i varmepumpesegmentet præsenterer Viessmann A/S nu luft- til luftvarmepumpen Vitoclima 200-S/HE. Varmepumpen har indbygget WIFI modul til styring over app og plasmafront med display og kan med fordel installeres i alle husstande og bruges til såvel opvarmning som køling.

Varmepumpen fås i 2 størrelser og har med energimærke A+/A++ et lavt strømforbrug. Varmepumpen lanceres med 5 års garanti og har indbygget el-tracing i udedelen og bruger R32 kølemiddel. Desuden har den indbygget 8° C funktion, så sommerhuset eller kolonihaven kan holdes frostfrit.

Hvis du ønsker at vide mere om den nye luft- til luftvarmepumpe, er du meget velkommen til at kontakte Viessmann A/S på 46 55 95 10.

Tags: Viessmann

Mere fra Viessmann

Viessmann

viessmann.dk

Viessmann virksomhedsgruppe er en af de internationalt førende producenter af varmeteknik-systemer. Virksomheden, der er ledet af Dr Martin Viessmann, tredie generation, blev grundlagt i 1917. Gruppeomsætningen andrager ca. 1,7 milliard Euro og beskæftiger 9.400 medarbejdere på verdensplan. Med 22 fabrikker i 10 forskellige lande, salgsaktiviter i 74 lande, herunder 32 selskaber med 120 salgskonto…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere