Jobopslag

VIL DU DRIVE DIT EGET DISTRIKT SOM ACCOUNT MANAGER?

Hilti Danmark

www.hilti.dk

 • laerke.dahlmengu@hilti.com
 • 24915667
 • Stamholmen 157, 1. sal
Se profil  
Stilling: Account Manager
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Region Sjælland
Oprettelses­dato: 25.09.2019
Søg job  

Som Account Manager bliver du en værdsat samarbejdspartner for vores stål- og metalkunder på Midt- og Vestsjælland. Du vil blive kundernes stabile problemløser, der forstår at løse deres udfordringer på byggepladserne og på kontorerne.

Hvad er det for en stilling?

Med et intensivt introduktionsforløb sørger vi for at du får kendskab til Hilti’s produkter, og vi klæder dig samtidig på til at kunne drive dit eget distrikt. Du bliver en del af et team, hvor vi hjælper hinanden og prioriterer teamwork, så vi sammen kan skabe solide resultater. Din vigtigste opgave ligger i dialogen med og salget hos kunden, og det er essentielt at du har lyst til at udvikle dig i denne stilling.

Hvem er Hilti?

Vi leverer produkter, teknologier, software og services til den globale byggesektor. I løbet af de sidste 75 år har vi opbygget et internationalt renommé baseret på stolte traditioner, nyskabende produkter og ekstraordinær service. Med over 29.000 ansatte i mere end 120 lande er der masser af muligheder for, at du kan udvikle dig og opbygge din karriere både nationalt og internationalt.

Vi arbejder kontinuerligt med at udleve vores værdier og udvikle vores stærke kultur. En nøgle i dette arbejde er mangfoldighed, og vi mener at vores medarbejderes baggrund, erfaringer, viden, sprogkompetencer og personligheder beriger vores virksomhed. Hos os er mangfoldighed og en inklusiv kultur noget, vi arbejder hårdt med hver dag. Læs mere om vores arbejde med mangfoldighed og inklusion her:
https://careers.hilti.dk/da-dk/om-os/diversity-and-inclusion

Hvad involverer stillingen?

Som Account Manager driver og udvikler du dit eget distrikt. Det vil sige, at du sætter retningen, analyserer markedet og lægger en kort og langsigtet strategi for din kundeportefølje – naturligvis så det stemmer overens med Hiltis overordnede strategier, budgetter og mål. I denne rolle, er det vigtigt, at du selvstændigt driver distriktets kunder. Du skal derfor kunne lægge en plan for dit distrikt og være stærk til at eksekvere dine opgaver for at drive dit distrikt og nå dine mål.

Du får din daglige gang på byggepladser, kontorer og værksteder, og dine kunder spænder lige fra indkøbere og projektledere til virksomhedsledere. Som deres stabile rådgiver finder du frem til de mest rentable løsninger, som dækker netop deres behov – fra helt konkrete maskiner og værktøj til softwareløsninger og ingeniørtimer. En del af din opgave vil derfor være at lave demonstrationer værktøj, tekniske services samt drive en lang række services.

Hvad tilbyder vi?

Du får enestående træning i både vores kultur, produkter samt salgsteknikker og -modeller. Vi arbejder med en direkte salgsmodel med fokus på professionel rådgivning direkte til kunderne. Derfor tilbyder vi et 3-måneders introduktionsprogram og kurser, så du får al den viden, du behøver for at få succes i jobbet. Som en del af dit introduktionsprogram vil du få 4 ugers træning i vores produkter og salgsmodeller i Manchester.

Samtidig får du stor frihed til selv at påvirke og planlægge din hverdag, og du bliver en del af et kompetent team, hvor du ofte er på telefonen med dine kollegaer. Derudover er du dagligt i kontakt med din Regionale Salgschef, som løbende giver dig coaching og feedback.

Hvorfor skal du søge stillingen?

Hvis du har lyst til at udvikle dig i en salgsorganisation, er dette jobbet for dig. Med vores uddannelse og støtte i ryggen har vi tillid til, at du vil gøre en indsats og kan levere fantastiske resultater. Giver du alt, hvad du har, belønner vi dig med en udfordrende hverdag samt unikke udviklings- og karrieremuligheder.

Kvalifikationer

 • Du har erfaring og/eller interesse for byggebranchen
 • Du er dedikeret og har et højt drive
 • Du tænker positivt
 • Det er en fordel, hvis du selv har oplevet Hiltis produkter og services, men ikke et krav
 • Det er en fordel, hvis du har salgserfaring, men ikke et krav
 • Du har stærke kommunikative evner og er en sand teamplayer
 • Du tørster efter at blive ved med at lære og udfordre dig selv
 • Du bor i Midt-Vestsjælland, så du nemt kan dække dine kunder

Det er et krav, at du har et gyldigt kørekort og du har retten til at køre bil. Hilti stiller firmabil til rådighed i rollen. Du har selv mulighed for at vælge mellem en gulplade eller en hvidplade bil.

Er du fristet til at søge – eller vil du vide mere? Så tjek hilti.dk/careers.

Du kan søge stillingen ved at trykke på ”Ansøg nu”. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende vil afholde samtaler.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Regionschef Morten Jensen på Morten.Jensen@hilti.com.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere