17.03.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Vil I have styr på jeres kemiske APV let og overskueligt?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Onlinesystemet SOSWEB er det bedste bud på, hvordan I får det. Læs mere her.

For en ting er at indsamle alle data på de kemikalier, I arbejder med, men noget andet er at gøre oplysningerne brugbare og operationelle i hverdagen. Her giver SOSWEB flere fordele og medvirker samtidig til at gøre det hele overskueligt.

For eksempel kan I med SOSWEB let:

 • Udarbejde kemisk APV (risikovurdering)
   
 • Oprette overskuelige instruktioner på jeres kemiske produkter
   
 • Printe en samlet planche i A3-format med alle instruktioner på jeres kemikalier, som I kan hænge op i virksomheden
   
 • Hente instruktionerne på mobilen i den tilhørende app
   

SOSWEB er udviklet med stor fokus på brugervenlighed og overskuelighed. Det hele er derfor meget intuitivt og let at finde ud af. De store plancher med flere instruktioner og app’en med bl.a. QR-koder er nogle af de største fordele inden for kemiområdet, da begge dele medvirker til endnu bedre og mere overskuelig instruktion af medarbejderne og hurtigere adgang til de kemiske instruktioner - også for medarbejdere på farten.  
 

Vidste du?

Vidste du i øvrigt, at SOSWEB kan meget mere end at styre jeres kemi? 
– faktisk kan du styre alt omkring jeres arbejdsmiljø i systemet. 
Læs mere her.


Kontakt os

Kontakt os på 66 17 34 55 eller mail info@avidenz.dk, hvis du er interesseret i at høre mere om SOSWEB eller på anden vis ønsker hjælp til jeres kemiske APV.

Vi giver også gerne en online demonstration af SOSWEB, for eksempel via Teams.

Tags: Avidenz A/S

Mere fra Avidenz A/S

Avidenz A/S

www.avidenz.dk

Avidenz er autoriseret arbejdsmiljørådgiver. Vi rådgiver og hjælper med professionelle løsninger inden for alle arbejdsmiljø- og miljø-områder.Det hele er baseret på de høje faglige kompetencer, som vores konsulenter har opbygget gennem mange års praktisk erfaring.Vi er en landsdækkende virksomhed. Vi har hovedkontor i Odense, men har konsulenter på arbejdspladser fordelt over hele landet…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere