22.10.2018  |  VENTILATION  |  Branchen

Vind lækre vingaver

Indhold fra partner Hvad er dette?

Tilmeld dig Venti nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om lækre vingaver

I oktober og november måned trækker vi lod om to vingaver bestående af tre flasker Zenato Valpolicella Superiore 2014 blandt alle modtagere af Venti nyhedsbrevet.

Venti nyhedsbrevet udsendes ca. hver anden måned og indeholder de seneste nyheder om produkter & services, seminarer og arrangementer. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.

Tilmeld dig og deltag i lodtrækningen her http://eepurl.com/cRHktP

Ansatte hos Venti og deres familie kan ikke deltage i konkurrencen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Vi trækker lod d. 31. oktober og d. 30. november 2018. Vinderne får direkte besked og annonceres på www.venti.dk.

Tags: Venti AS

Mere fra Venti AS

Venti AS

www.venti.dk

Venti AS – gennemtænkt ventilation og brandmaterielVenti AS er en østjysk virksomhed beliggende i Hørning. Virksomheden har siden 1973 udviklet, produceret og solgt produkter til ventilations- og VVS branchen i Norden.Venti arbejder inden for følgende 4 forretningsområder:BoligventilationVenti er forhandler af en komplet systemløsning inden for decentral boligventilation, der henvender sig til nyb…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere