18.11.2022  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Virksomheder bebrejder ansatte ødelagte tablets

En ny spørgeskemaundersøgelse fra YouGov sætter fokus på danske virksomheders brug af tablets. Det er der kommet en række bemærkelsesværdige svar ud af.

Når en arbejdstablet går i stykker, finder 31 procent af de IT-ansvarlige i danske virksomheder det sandsynligt, at det er medarbejdernes skyld. Det viser resultaterne af en ny spørgeskemaundersøgelse fra YouGov på vegne af Panasonic TOUGHBOOK i Danmark.

Resultatet overrasker Stefan Lindau, der er nordisk landechef for Panasonic TOUGHBOOK. Ikke mindst fordi samme undersøgelse viser, at 65 procent af de adspurgte mener, at tablets generelt er for skrøbelige.

”Undersøgelsen bekræfter, at moderne tablets generelt bliver opfattet som værende for skrøbelige. Derfor er det for mig ret overraskende, at så mange virksomheders IT-ansvarlige peger i retning af medarbejderne som forklaring på, at enhederne går i stykker. Umiddelbart virker det mere oplagt at overveje, om kvaliteten og holdbarheden af produkterne er god nok”, siger Stefan Lindau.

Læs også: Tech-ledere skaber brancheforum for at gøre Universal AVoIP til virkelighed

Af spørgeskemaundersøgelsen fremgår det ligeledes, at bærbare PC’er er det mest udbredte arbejdsværktøj blandt danske virksomheder. Således svarer 70 procent af de adspurgte, at de benytter bærbare computere til at udføre deres arbejdsopgaver. 32 procent af de adspurgte svarer desuden, at de benytter tablets i deres daglige arbejde.

Panasonic står bag produktserien TOUGHBOOK, der består af robuste computere og tablets, som kan holde til blandt andet rystelser, påvirkning fra vand og støv samt at blive tabt fra stor højde. Produkterne bliver benyttet af blandt andre serviceteknikere, lagermedarbejdere, redningstjenester, militær og byggebranchen og har langt holdbarhed.
- PiB

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere