23.02.2021  |  EL  |  Energi

Virksomheder har ansøgt tilskudspulje for over 100 millioner kroner

Energistyrelsen har i alt modtaget 347 ansøgninger om tilskud i første ansøgningsrunde til Erhvervspuljen i 2021.

Erhvervspuljen har været åben for ansøgninger fra virksomhederne fra den 18. januar til 1. februar 2021. Ud af den vejledende tilsagnsramme for ansøgningsrunden på 175 millioner kroner er der ansøgt om tilskud for cirka 110 millioner kroner. Det svarer til cirka 63 procent af de afsatte midler. Der gennemføres som udgangspunkt i alt 5 runder i 2021, med en samlet ramme på 600 millioner kroner.

”Vi ville naturligvis gerne have fuldt afløb i første runde 2021. Men det er positivt, at vi i denne runde har modtaget et større antal ansøgninger end i puljens første ansøgningsrunde sidste efterår. Erhvervspuljen er fortsat i en opstartsfase, og det er vigtigt, at vi i Energistyrelsen sammen med erhvervslivet forsat arbejder for at udnytte det potentiale, som puljen rummer. Vi ser frem til, at der kommer endnu flere ansøgninger i de næste runder i 2021 og frem”, siger vicedirektør i Energistyrelsen, Stig Uffe Pedersen.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Tildelingen af midlerne i puljen sker på baggrund af en konkurrencebaseret model, hvor ansøgningerne rangeres efter den laveste støttepris per sparet kWh.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere