18.08.2011

VOLA fremviser nye produkter på Copenhagen Design Week

VOLA lancerer et ny modulopbygget designkoncept på affaldsbeholder og papirdispenser, som virksomheden fremviser på Copenhagen Design Week 2011.

Den 1. – 6. september deltager VOLA i Copenhagen Design Week, som i år har temaet ”Think Human”. Virksomheden fremviser sit nye designkoncept på affaldsbeholder og papirdispenser kaldet Round Series i Pakhus 48 på Klubiensvej 22-24 i Frihavnen. Både affaldsbeholderen og papirdispenseren er modulopbygget, så arkitekten og bygherren har mulighed for at skabe helt individuelle designløsninger. Den indbyggede affaldsbeholder åbnes med et let tryk på fronten med hånden eller knæet. Affaldsbeholderen er let at tømme og praktisk med sin placering på væggen - både i forhold til betjening og rengøring. Papirdispenseren er også bygget ind i væggen. En skjult fjeder presser servietterne fremad, og på den måde kan man let se, om der skal påfyldes flere servietter. Den kan rumme op til 100 papirservietter.

-SRR

Mere fra

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere