Event

Vurdering af spændingskvalitet

DANSK ENERGI

www.danskenergi.dk/kurser

  • kurser@danskenergi.dk
  • +45 35300400
  • Vodroffsvej 59 1900 Frederiksberg C
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 18.09.2019
Start tidspunkt:
Sted: Kolding
Tilmeld  

På dette kursus vil vi gennemgå de spændingskvalitetskrav, der stilles til vindmølle- og solcelleanlæg i de tekniske betingelser.

De tekniske betingelser fra netselskaberne stiller krav om vurdering af spændingskvaliteten ved tilslutning af solcelleanlæg og vindmøller. Dette fordi 0,4-20 kV nettet bliver udfordret på en helt anden måde end førhen, hvor der kun blev tilsluttet forbrug i disse net.

Undervisningen tager udgangspunkt i de tekniske betingelser for produktionsanlæg.

Derudover vil der blive undervist i brugen af hjælpeværktøjet ”VAS-EL” til vurdering af spændingskvalitet i forbindelse med tilslutning til elnettet.

VAS-EL er udviklet af Dansk Energi til brug ved vurdering af spændingskvalitet. Som deltager på dette kursus får man udleveret dimensioneringsprogrammet VAS-EL.

Målgruppe: Rådgivende ingeniører og medarbejdere, der arbejder med tilslutning af produktionsanlæg i 0,4 - 20 kV forsyningsnet.

Tags: DANSK ENERGI

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere