27.04.2015  |  VVS  |  Branchen

VVS’15 slår besøgsrekorden

Med 8.322 besøgende sætter VVS’15 besøgsrekord og har dermed overgået besøgstallene fra de foregående år.

VVS’15 var fuldt booket med 197 udstillere, der fremviste alt lige fra douchetoiletter til varmepumper for de mange besøgende. I alt vendte 8.322 snuden forbi messehallerne i Odense Congress Center, og dermed slår årets messe alle tidligere besøgsrekorder.

Læs også: VVS-messe håber på besøgsrekord

Allerede da VVS’15 lukkede dørene efter messens første dag, var besøgstallet næsten 7 procent højere end i 2013. Og det glæder projektchef Michael Helm fra Odense Congress Center.

”VVS’15 har været helt fantastisk. Udstillerne har overgået i selv i år – en flottere messe og mere indbydende messestande findes ikke i Danmark”, siger Michael Helm.

Læs også: VVS'15 er fuldt booket

I løbet af messedagene kom flere studerende forbi Odense Congress Center. Onsdag besøgte VVS-lærlinge messen, og også her slog VVS’15 rekord, da næsten 300 VVS-lærlinge var med på messens første studiedag. Torsdag var der studiedag for installatørstuderende. På messen fik de unge en god blanding af faglig viden og mulighed for at se det nyeste i branchen.

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Meier

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere