13.05.2019  |  VVS  |  Branchen

VVS’19 slår atter besøgsrekorden

Der blev sat en ny besøgsrekord ved årets VVS-messe.

9.492 besøgte i sidste uge VVS’19 i Odense, hvilket betyder, at messen for tredje gang i træk sætter besøgsrekord.

Samtidig har messens anden dag slået dagsrekorden som den mest velbesøgte messedag nogensinde med 3.753 besøgende.

Messechef Michael Helm er begejstret over tallene og de tre veloverståede dage med VVS’19:

”Vi satte barren højt inden messen, og nu er målet nået. Det er en rigtig flot besøgsrekord, som vi er meget stolte af. Det viser, at VVS-messen udvikler sig i den helt rigtige retning, og det glæder vi os til at føre videre til næste messe”, siger Michael Helm og understreger, at det ikke kun handler om tal, når messen bliver evalueret:

”Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger, og det er jo det, der betyder noget i sidste ende. En succesfuld messe for mig, det er tilfredse kunder, tilfredse besøgende og tilfredse udstillere”.

Messechefen er allerede begyndt at se frem mod den næste VVS-messe, som endnu engang bliver afholdt i Odense Congress Center d. 21. - 23. april 2021.

”Nu skal vi gennemgå evalueringerne fra udstillerne og besøgende, inden vi går i gang med planlægningen af den næste VVS-messe. Her vil vi selvfølgelig tage nogle af de succesfulde tiltag med til den kommende messe, ligesom vi også har nogle helt nye i tankerne”, siger Michael Helm.

VVS’19 blev arrangeret af Odense Congress Center og Veltek.

- JKK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere