Jobopslag

VVS’er med fagligt overskud, stolthed og flair for relationer

TEC

www.tec.dk

 • tec@tec.dk
 • 38177000
 • Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
Se profil  
Stilling: VVS’er
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 23.10.2022
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 13.09.2022
Søg job  

Vil du være med til at bringe "den virkelige verden" ind i undervisningen på Grundforløb 2 på VVS- energiuddannelsen på TEC? Kan du skabe en afslappet atmosfære med faste rammer , hvor eleverne udvikler en bred VVS faglighed og motiveres til at vælge et speciale? Hvis ja, så er det dig, der skal være vores nye kollega.

Søg jobbet, selvom du ikke har arbejdet med uddannelse før. Det vigtigste er, at du har en baggrund inden for faget, og at du trives i en omskiftelig hverdag med fokus på kontakt og relationer til andre mennesker.

Du bliver en del af et fantastisk team på på 25 medarbejdere. Vi tager godt imod dig, og du vil få hjælp og støtte fra erfarne kolleger. Din faglighed og erfaring værdsættes og bringes i spil, så snart du træder ind ad døren. Vi sørger for en opstartsplan, der passer til dig. Som en del af din kompetenceudvikling får du også en uddannelse i erhvervsrettet pædagogik på diplomniveau, som foregår i arbejdstiden.

Opgaver
Du vil indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger om elevernes uddannelse på Grundforløb 2. Dine arbejdsdage vil sjældent være ens. Nogle dage underviser du, andre dage forbereder du dig enten alene eller sammen med dit lærerteam. I perioder arbejder vi med særlige faglige eller pædagogiske indsatsområder.

På VVS-energiuddannelsen beskæftiger vi os med vand og afløb, varme og tag- og facadearbejde. Eleverne undervises i de teoretiske baggrunde for arbejdets udførelse, såvel som i de håndværksmæssige kompetencer med fokus på den grønne omstilling og energioptimering. Vi ser det som en fordel, hvis du fagligt kan dække disse områder eller har særlig erfaring inden for et speciale.

Erhvervsuddannelsesområdet er i konstant udvikling, og på TEC samarbejder vi engageret for at sikre, at eleverne bliver så dygtige som muligt. Det betyder, at vi er optaget af læring og undervisning, baseret på vores faglige baggrund. Vores uddannelser kræver mange forskellige ekspertiser inden for VVS-området. I lærerteamet arbejder vi sammen omkring udvikling, gennemførelse og evaluering af undervisningen.

Vi har et tæt samarbejde med branchen, og du vil komme til at indgå i kolleganetværk og deltage i faglig og pædagogisk efteruddannelse, så vi på TEC fastholder og udvikler et højt niveau.

Profil
Vi ønsker, at du:

 • har en bred erfaring inden for VVS- energi – gerne med spidskompetencer inden for særlige områder
 • har et godt kendskab til VVS- branchen som helhed og sikkert mere end fem års relevant og dokumenteret erhvervserfaring
 • er interesseret i at udvide dine VVS - faglige kompetencer
 • er nysgerrig på og interesseret i at arbejde med en ny faglighed som underviser
 • kan skabe forståelse for, hvordan ny teknologi og klimabevidsthed påvirker faget
 • er en god rollemodel for elever og kursister
 • er empatisk og rummer forskellighed
 • trives med at arbejde i team og med en varieret hverdag
 • er en god kollega og bidrager med smil og godt humør
 • er fortrolig med brugen af it og online-medier

Vi tilbyder
På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende og innovativt lærings- og arbejdsmiljø. Vi har en åben og ærlig dialog baseret på tillid, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen. Vi arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever. Vi samarbejder lokalt, nationalt og globalt, og er nysgerrige på hinandens undervisning.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om en fultidsstilling på 37 timer om ugen. Vi ser frem til at byde dig velkommen hurtigst muligt. 

Du ansættes på TEC med primært arbejdssted på skolen i Gladsaxe.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende regler for erhvervsskolelærere på tjenestemandslignende vilkår. Ansættelsen er betinget af, at du består den pædagogiske diplomuddannelse, som TEC betaler for efter ansættelsen.

Der er knyttet en attraktiv pensionsordning til stillingen i overensstemmelse med statens overenskomster.

TEC er en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid, og vi har en række foreninger, der arrangerer sociale aktiviteter på tværs.

Du skal være opmærksom på, at der i denne stilling vil blive indhentet børneattest.

Vil du vide mere?
Job på TEC kan du lære os bedre at kende og høre vores undervisere på erhvervsuddannelserne fortælle om jobbet og deres motivation. Du er også meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Jan C. I. Pedersen 25453670 eller jcip@tec.dk

Ansøgning
Send motiveret ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og relevante bilag via ansøgerlinket i stillingsannoncen.

Ansøgningsfrist den 29. september 2022.

Samtaler afholdes løbende.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

Tags: TEC

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere