Jobopslag

VVS-entrepriseleder til gennemførelse af mindre og mellemstore projekter samt kalkulering

Wicotec Kirkebjerg A/S

www.wk.dk

  • kommunikation@wk-as.dk
  • +45 44220000
  • Roskildevej 338, 2630 Taastrup
Se profil  
Stilling: VVS-entrepriseleder til gennemførelse af mindre og mellemstore projekter samt kalkulering
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 02.06.2019
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Fyn
Oprettelses­dato: 15.05.2019
Søg job  

VVS-entrepriseleder til gennemførelse af mindre og mellemstore projekter samt kalkulering

Er du parat til at bringe din faglighed og indsigt i projektudførelse til næste niveau? Vil du være med til at præge udviklingen inden for den måde, vi arbejder på, og inden for brug af teknologi i vores hverdag?
 
Vi søger en entrepriseleder inden for VVS til at udføre projekter i Sydjylland samt på Fyn.
 
Du er ansvarlig for projektet fra opstart til aflevering Som entrepriseleder får du ansvaret for den ledelsesmæssige gennemførelse af VVS-entrepriser fra start til slut, herunder sikre kvaliteten, de bedste tekniske løsninger, den samlede økonomi, og at arbejdsmiljøreglerne og tidsplanen overholdes. Det bliver også dit ansvar at skabe en positiv og konstruktiv dialog og samarbejde med bygherre. 
 
Som entrepriseleder fører du tilsyn og håndterer indkøb til projekterne, ligesom du igennem alle projektets faser har det ledelsesmæssige ansvar for teamet af montører. 
 
Udførelsen af projekterne vil være omdrejningspunktet for din hverdag, men du vil skulle støtte afdelingschefen for VVS i det daglige med at beregne tilbud, og der kan også opstå mindre projekteringsopgaver.
 
Stort ledelsesmæssigt fokus i rollen Du har en naturlig projektleder i dig og forstår vigtigheden af god planlægning og opfølgning. Dette kombinerer du med økonomisk indsigt og stor forståelse for ledelse af teamet. Det betyder, at du forstår at samle folk i samarbejdet og skabe motivation omkring det fælles mål. Det gælder også for eksterne samarbejdspartnere.
 
Det er væsentligt, at du som entrepriseleder arbejder for en tværfaglig optimering af entrepriserne for at opnå den bedste løsning for vores kunder og for projektets samlede gennemførelse. Det kræver, at du har en god evne til at kommunikere på tværs af fagligheder og organisationen.
 
Er du vores nye kollega? For at trives i rollen forestiller vi os, at du har et teknisk kendskab til VVS, fordi du er uddannet inden for faget eller har arbejdet med det i flere år. Desuden er det vigtigt for os, at du har flere års erfaring med at gennemføre projekter. Her tænker vi særligt på, at du har et godt købmandskab og er velfunderet inden for tids- og økonomistyring af tekniske entrepriser.
 
3D-tegningsmodeller er en del af hverdagen, hvorfor kendskab hertil også er en styrke. I rollen som entrepriseleder kommer du langt med en fleksibel indstilling med hensyn til opgaver, arbejdslokation og -tid. 
 
Lyder det som noget for dig? Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Søren Devantie på mobil 2094 2635 eller på mail sde@wk.dk for at få yderligere oplysninger.
 
Ansøgningen skal sendes til nytjob@wk.dk med att.: Søren Devantie. Vi skal have din ansøgning senest søndag den 2. juni 2019.
 

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere