19.07.2019  |  VVS  |  Sanitet

VVS-grossist investerer i fremtidig arbejdskraft

Indhold fra partner Hvad er dette?

Elever spiller en central rolle i Brødrene Dahls udviklingsstrategi, da grossisten vil være selvforsynende med nye medarbejdere.

Der er travlhed i HR-afdelingen hos Brødrene Dahl. Et nyt hold elever skal starte uddannelse i virksomheden til september og kandidaterne skal findes. Samtidig skal der findes job til de elever, der bliver færdige – et logistisk puslespil, som for Brødrene Dahl kræver både tid og ressourcer.

”Brødrene Dahl har igennem mange år investeret i at uddanne elever. Udover at det er vores samfundspligt at være med til at uddanne fremtidens unge, anser vi ligeledes vores elever som talenter, som skal være med til at sikre, at vi har veluddannet arbejdskraft for fremtiden.” Fortæller HR-udviklingskonsulent Cecilie Brovall. 

Brødrene Dahl har gennem mange år investeret i at uddanne elever. Virksomheden har i øjeblikket 31 elever ansat og ansætter yderligere 14 den 1. september, som skal gennemgå den toårige uddannelse. For grossisten er eleverne livsnerven til at besætte ledige stillinger i Brødrene Dahl og tilsikrer, at virksomheden har adgang til veluddannet arbejdskraft i en tid, hvor der er knaphed på ledige hænder.

”Vores mål er, at vi skal være selvforsynende med arbejdskraft til at besætte ledige stillinger i Brødrene Dahl. Det kræver selvfølgelig noget at uddanne elever, men som virksomhed får vi også meget igen. Mange medarbejdere og ledere i Brødrene Dahl er startet som elever i virksomheden, og vores elever udgør derfor en helt essentiel kerne i virksomheden.” Fortæller Cecilie Brovall.

/Maria Kongeskov Randow

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere