07.11.2019  |  VVS  |  Sanitet

VVS-grossist leverer varerne til stort anlægsprojekt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Brødrene Dahl er leverandør til metrobyggeriet og har været med siden 2011, hvor anlægsprojektet startede. VVS-grossisten er leverandør til 2024, hvor M4 SYDHAVN forventes afsluttet.

Efter otte års metrobyggeri åbnede Cityringen M3 den 29. september 2019. Den nye Cityring vil for mange betyde nye og nemmere transportmuligheder. I alt er der tilføjet 17 nye metrostationer, som forener København og gør det hurtigere for pendlere, at komme frem til deres destination.

Selve byggeriet som har varet i otte år, bliver af flere kategoriseret som et af Danmarks største anlægsprojekter. Brødrene Dahl har bidraget med small parts equipment og har således været en leverandør siden 2011, hvor projektet er igangsat.

”Det har været et stort projekt, hvor vi har leveret kabelrør, jordvarmerør, og byggematerialer i mængder vi ikke har oplevet før. Blandt andet har vi leveret cirka 200 km jordvarmerør. Derudover har vi leveret en komplet maskinfabrik i den gamle skibshangar i Nordhavn. Her er alle materialer blevet bearbejdet inden brug. Videre etablerede man et warehouse på Refshaleøen, hvor vi dagligt har leveret værktøj og forbrugsvarer,” fortæller Salgsdirektør for Industri, Peder Wessman.

I 2024 tilføjes M4 SYDHAVN, som er en forlængelse af Cityringen.

”Det glæder mig, at vi har været med til at levere byggematerialer til et projekt af så stor betydning for Københavns infrastruktur. Nu ser vi frem til projekt M4 SYDHAVN, hvor vi igen skal levere værktøj og forbrugsvarer,” afslutter Peder.

/Maria Randow

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere