Jobopslag

VVS-ingeniør søges til &os Byggepartnerskabet

Oluf Jørgensen A/S

www.ojas.dk

  • horsens@ojas.dk
  • +45 7562 3499
  • Bygholm Søpark 21A, 8700 Horsens
Se profil  
Stilling: VVS-ingeniør
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 28.11.2019
Søg job  

Bliv en del af Danmarks største strategiske samarbejde inden for det almene boligbyggeri

Oluf Jørgensen A/S søger en erfaren VVS-ingeniør til vores nye projektkontor på Havneholmen i København. Vores kommende medarbejder får mulighed for at sætte sit aftryk på &os Byggepartnerskabet, som er Danmarkshistoriens største strategiske samarbejde inden for det almene boligbyggeri. Er det dig, vi søger?

&os Byggepartnerskabet er et strategisk samarbejde, som er bygget op omkring en femårig rammeaftale med en potentiel værdi på op imod 6 mia. kr. Samarbejdet består foruden Oluf Jørgensen A/S af KANT, JJW, SLA, KAB, Rekommanderet og Nordconsult. Sammen skal vi sikre ensartethed og høj kvalitet på renovering og nybyg for Danmarks største almene boligselskab KAB, der ejer og administrerer omkring 50.000 boliger på Sjælland.

Dine arbejdsopgaver

Som vores nye VVS-ingeniør bliver du en del af 10- 15 medarbejdere fra Oluf Jørgensen, som får daglig gang på projektkontoret. Et kontor, vi flyttede ind i d. 23. august i år. Her skal du konkret arbejde med at:

Projektering inden for det VVS- og ventillationstekniske område

Beregning af energirammer og indeklima

Samtidig får du mulighed for at sætte dit præg på det tværfaglige samarbejde, som endnu er i sin spæde start.

Sådan bliver du en succes i stillingen

Du er i bund og grund en succes, når samarbejdspartnere og kunder er tilfredse. Tilfredsheden fra kunder/bygherrer kommer til udtryk ved, at du bliver anerkendt og får positiv feedback for at have skabt tryghed og mentalt overskud i processerne og ved at være tilgængelig og til stede samt forudseende og ærlig i din dialog. Du bliver en del af en sund virksomhed i vækst Du bliver ansat hos Oluf Jørgensen A/S Rådgivende ingeniørfirma, der har eksisteret siden 1946 og lige nu er inde i rivende udvikling med stor tilgang af medarbejdere og opgaver.

Over de seneste fem år er vi vokset fra 70 til mere end 200 ingeniører fordelt på 6 faste kontorer, hvorfra vi rådgiver både private og offentlige bygherrer inden for byggeri og anlæg. Sidste år satte vi rekordregnskab, og perspektiverne for fortsat fremgang er gode.

Kan du se dig selv som en af vores repræsentanter i det nye &os Byggepartnerskab? Så håber vi, at du kan sætte flueben ved nedenstående.

Vi søger nemlig en medarbejder, der kan bidrage fra dag ét. Derfor forventer vi følgende af dig:

Du har har minimum 4 års erfaring som VVS-ingeniør og gerne erfaring med både renovering og nybyg

Du har stort kørekort til digitale projekteringsprogrammer, som du kan styre i blinde

Du kan se dig selv arbejde i længere tid på et projektkontor, hvor det tværfaglige miljø præger dagligdagen

Du har en positiv tilgang til menneskerne omkring dig. Det betyder for os, at du lytter til dine samarbejdspartnere og søger kompromiser, hvor det er nødvendigt - dog har du også handlekraften til føre egne initiativer igennem

Send os din ansøgning snarest muligt

Har vi fanget din interesse, så tøv ikke med at sende os en ansøgning, hvori du beskriver, hvad du tidligere har lavet, og hvordan du mener, at du kan bidrage positivt til at præge og udvikle det strategiske samarbejde.

Du kommer til at referere til OJ´s teamleder i samarbejdet, Thomas Størup Nielsen, men din ansøgning skal addresseres til afdelingsleder i KBH, Olga Gammelgaard, på mail: hr@ojas.dk. Ved spørgsmål til stillingen kan hun kontaktes på tlf: 28 12 76 97

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og ser frem
til at høre fra dig!

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere