17.06.2021  |  EL  |  Virksomhedsdrift

VVS-installatør lancerer nyt forretningsområde og skifter navn

VVS EXPERTEN fra Brædstrup opnåede i starten af året el-autorisation og har siden været i fuld gang med at etablere egen el-afdeling. Med det nye forretningsområde hedder installatøren nu VVS & EL EXPERTEN.

Installationsvirksomheden VVS Experten med base i Brædstrup har siden årsskiftet udvidet medarbejderstaben med flere el-faglærte og skifter navn til VVS & EL EXPERTEN, som matcher virksomhedens nyeste forretningsområde bedre.

”I starten af 2021 blev vores el-autorisation godkendt af sikkerhedsstyrelsen. Siden har vi haft fokus på at få bygget et solidt fundamentet til vores nye el-afdeling”, fortæller Dan Leonhard Pedersen, administrerende direktør hos VVS & EL EXPERTEN.

Han fortæller, at virksomheden har oplevet højt aktivitetsniveau de seneste år – særligt VVS-opgaver i forbindelse med boligbyggerier og installation af varmepumper boomer.

Mulighed for totalløsninger

Ifølge Dan Leonhard Pedersen er den nye el-afdeling med Rasmus Hampen Thomsen i spidsen kommet godt fra start. Primært med opgaver inden for typehusbyggeri og installation af varmepumper. Forventningerne hos VVS & EL EXPERTEN er også positive i forhold til at øge aktiviteterne inden for elinstallations- og serviceopgaver hos både private, virksomheder, industri og landbrug.

”Kunderne efterspørger totalløsninger. Med el-fagfolk i huset kan vi langt lettere tilbyde vores kunder fordelen af komplette tekniske løsninger med kun én kontaktperson”, siger Dan Leonhard Pedersen.

Han regner med, at der er plads til yderligere ekspansion med flere ansatte i de kommende år.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere