23.01.2015  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

VVS-installatør får bøde for at forstærke mobilsignal

En VVS-installatør fra Thyholm blev så træt af elendig mobildækning, at han købte en såkaldt signalforstærker, der forbedrer mobilsignalet. Det kommer formentlig til at koste ham en bøde på 10.000 kroner.

Kristen Villadsen, der er indehaver af Sams VVS i Thyholm, står til en bøde på 10.000 kroner for at have installeret en såkaldt signalforstærker, der forbedrer mobilsignalet i hans virksomhed. Det skriver dr.dk Midt og Vest.

Læs også: Mobiltelefonen er blevet et vigtigt arbejdsredskab

Forstærkeren virkede ellers efter hensigten, men efter et besøg af en kontrollør fra Telestyrelsen fik Kristen Villadsen besked på at pille forstærkeren ned – og samtidig besked på, at han formentlig modtager en bøde på 10.000 kroner. I Danmark er det nemlig ikke lovligt at installere en mobilforstærker uden tilladelse fra teleselskabet.

Uforstående installatør
Ifølge dr.dk Midt og Vest havde Kristen Villadsen forud for købet af mobilforstærkeren kontaktet flere teleselskaber for at få dem til at gøre noget ved den dårlige dækning i det tyndtbefolkede Thy-område. Det havde han dog ikke held med.

”Nu har jeg haft mobiltelefon i 31 år, og dækningen har aldrig været ringere. Og så købte jeg jo sådan en mobilforstærker”, siger Kristen Villadsen til dr.dk Midt og Vest.

Årsagen til at det er ulovligt at installere mobilforstærkere uden tilladelse, er, at naboernes forbindelse kan nemlig blive forstyrret, hvis en række forudsætninger ikke er opfyldt.

Kristen Villadsen har ikke brugt sin mobilforstærker siden han fik besøg af Telestyrelsen.

-LA

Mere fra Lasse

Lasse Andersen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere