28.09.2020  |  EL  |  Branchen

VVS-messen klar til 2021

Trods en nuværende coronakrise er VVS’21 ikke i tvivl om, at messen er klar til at åbne dørene op for tusinder af gæster til april næste år.

Sidste år, i 2019, var der mere end 200 udstillere i teknologi, viden og netværk inden for branchen og knap 10.000 gæster, der besøgte messen over tre dage. Odense Cengress Center vil den 21.-23. april 2021 afholde næste messe, VVS’21, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Men messen bliver ikke afholdt uden retningslinjer for sikkerhed mod coronavirus. På OCC har man derfor bygget ”OCC Clean & Safe”, som er et detaljeret koncept for, hvordan messer fremover skal afvikles, så alle retningslinjer overholdes. Dermed håber de på, at både gæster, udstillere og personale kan føle sig fuldstændig trygge.

”Et af elementerne i Clean & Safe-konceptet er, at gangarealerne gøres bredere, så gæster kan holde større afstand til hinanden. Men fordi vi har så store sale og haller, bliver det ikke en udfordring”, forklarer Louise Jørgensen projektleder på VVS’21.

Stor opbakning

Selvom der er mere end et halvt år til, at messen skal afholdes, er 80 procent af standarealet allerede solgt, og der kommer løbende nye udstillere til.

”Alle messer i landet mærker corona, men til VVS’21 oplever vi stor opbakning og tillid fra vores udstillere. Der er lagt mange kræfter i at gøre messen tryg for alle, lige fra de ankommer til matriklen til, de forlader os igen, så vi er enormt glade for, at virksomhederne stoler på, at VVS’21 bliver en sikker succes på linje med tidligere år”, fortæller Louise Jørgensen.

Fordi retningslinjerne for messer er de samme, som gælder for indkøbscentre, gælder forsamlingsforbuddet ikke. I stedet er det antallet af kvadratmeter, der er afgørende for, hvor mange gæster, der må lukkes ind. Odense Congress Center har knap 20.000 m2 under ét tag og kan derfor teknisk set lukke flere tusinde besøgende ind.

-CH

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere