Jobopslag

VVS-montør til Serviceafdeling i Viborg/Herning

BRØNDUM A/S

www.brondum.dk

  • brondum@brondum.dk
  • +45 86 62 36 66
  • Falkevej 14
Se profil  
Stilling: VVS-montør til Serviceafdeling i Viborg/Herning
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 15.05.2019
Søg job  

Er du VVS-montør med god erfaring, kan du arbejde selvstændigt, og er du serviceminded til fingerspidserne? Så er du måske vores nye VVS-montør til Brøndums Servicecenter i Viborg-Herning.

Som VVS-montør hos Brøndum bliver din primære opgave at servicere eksisterende og nye kunder inden for områderne erhverv, private boliger, ejendomme og kommuner. Her vil du bl.a. komme til at arbejde med:

  • Service-, fejlfindings- og renoveringsopgaver
  • Service-/driftsaftaler samt sprinkler, varmecentraler og fjernvarmecentraler
  • Udarbejdelse af mindre tekniske løsninger i samarbejde med din leder

Din tid planlægges af en leder. Du løser opgaverne selvstændigt, men når det kræves, er vi flere på opgaven. Du møder desuden jævnligt ind på kontoret, hvor du mødes med dine øvrige kollegaer.

VVS-montør med udpræget servicegen
Du er uddannet VVS-montør og har erfaring fra en lignende stilling. Erfaring med sprinkler eller ventilation er en fordel, men ikke et krav. Herudover besidder du IT-kompetencer på brugerniveau, ligesom du har kørekort samt ren straffeattest.

Som person er du ambitiøs, tillidsvækkende og serviceminded. Du har nemt ved at tale med kunder, rådgive dem og præsentere de rigtige løsninger, der giver værdi for kunderne. Du tager ansvar for løsning af dine opgaver, arbejder systematisk og har altid orden i dine aftaler. Og så er din faglige stolthed helt i top.

Du bliver ansat under TEKNIQ’s overenskomst med Blik & Rør, og du får stillet servicebil, computer og telefon til rådighed til arbejdsrelateret brug.

Er du interesseret?
Er du interesseret eller har spørgsmål, skal du kontakte Servicechef Mads Stenager Jensen på 20 24 58 69 eller sende en kort ansøgning og CV til personale@brondum.dk. Vi læser ansøgninger løbende, så send din ansøgning snarest muligt. Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere