01.02.2016  |  EL  |  Branchen

VVS- og el-branchen får sin egen Momondo

Via Ordrestyring.dk's nye prissammenligningsside kan installatører fra 3. februar blive ledt direkte til køb af varer til den laveste grossistpris.

Ordrestyring.dk, der er kendt for sine digitale administrationssystemer, åbner en ny prissammenligningsside den 3. februar. Her kan VVS- og el-installatører med abonnement hos Ordrestyring.dk finde og nu også købe varer til den laveste pris direkte via grossisternes webbutikker. 

Ifølge Ordrestyring.dk fungerer hjemmesiden som en integreret webshop, der forudfylder indkøbskurvene i grossisternes webbutikker og automatisk medtager rabataftaler.      

Læs også: Ny app laver præcise tilbud direkte hos kunden

”Vi er endelig klar med VVS- og el-branchens svar på Momondo (prissammenligningssside for flybilletter, red.), hvor håndværkere nu slipper for at skulle ind på adskillige websites for at sammenligne priser og handle varer”, siger administrerende direktør hos Ordrestyring.dk, Carsten Schou Rasmussen.

Foruden at finde frem til den laveste pris på den givne vare angiver prissammenligningssiden også relaterede produkter til varen. Så hvis en VVS-installatør klikker på et toilet, vises der artikler og værktøj, som normalt bruges ved en toilet-installation.

Ifølge Ordrestyring.dk betyder den nye hjemmeside, at grossisterne får bedre eksponering, men også at de samtidig bliver presset på prisen.

Læs også: Ordrestyring.dk og Klarpris i nyt samarbejde

Prissammenligningssiden er et resultat af et samarbejde mellem Ordrestyring.dk og firmaet Klarpris, der tilbyder et lignende produkt, dog uden tilbudsintegrationen. 

Artiklen er opdateret 2/2, red. 

-SSM

Mere fra Sarah

Sarah Meier

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere