Jobopslag

VVS-projektleder til vores afdeling i Aalborg – tag din faglighed til nye højder

Kemp & Lauritzen A/S

www.kemp-lauritzen.dk

  • kl@kemp-lauritzen.dk
  • 43 66 88 88
  • Roskildevej 12 2620 Albertslund
Se profil  
Stilling: VVS-projektleder til vores afdeling i Aalborg – tag din faglighed til nye højder
Ansættelses­forhold: fulltime
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Nordjylland
Oprettelses­dato: 03.08.2022
Søg job  

Kan du lægge den solide slagplan for store og små tekniske projekter? Så er du måske klar til en rolle, hvor du aldrig kommer til at kede dig – for vi har altid et spændende projekt, du kan stå i spidsen for. Så har du nu chancen for at blive en del af Danmarks største teknik- og installationsvirksomhed. Det er os, der får de allerstørste allermest spændende projekter lige nu, og vi skal bruge dig til at holde dem ved lige.

Jobbeskrivelse:
Vi søger en VVS-projektleder som har lyst til at blive en del af en tværfaglig afdeling med VVS, ventilation, el og sprinkler. Du vil blive tilknyttet tværfaglige byggesager, men hvor din opgave består i at holde fokus på dit fagområde VVS.

Primære arbejdsopgaver:

Økonomistyring af egne projekter
Arbejdsmiljø og sikkerhed for egne montører
Kvalitetssikring
Planlægning, koordinering af egne aktiviteter i samarbejde med øvrige fag
Udfærdige og sikre dokumentation
Varetage direkte personaleansvar for montører og formænd

Som projektleder i Kemp & Lauritzen kommer du ind i en af Danmarks førende teknikvirksomheder. Vi laver service og entrepriser for kunder i alle størrelser landet rundt. Og du bliver en del af en moderne arbejdsplads, som hylder godt gammeldags håndværk.

Hvad søger vi
Din person

Du er god til at planlægge, holde overblik, men også til at gå i detaljen når det kræves.

Du er målrettet, resultatskabende og vedholdende
Du trives med flere bolde i luften
Du arbejder selvstændigt og kan trives i teams
Du er positiv og har evnen til at kommunikere faglig viden

Din baggrund

Gerne VVS-teknisk baggrund, med erfaring som projektleder inden for VVS
Har kørt pladsen med ledelse af egne montører.
Har kendskab til akkord
Er Calwin bruger


Mød Kenneth
Kenneth er projektleder i afdelingen Kraftværk & Industri, hvor han arbejder med drift og udvikling af infrastruktur for vores forsyningskunder. Kenneth bliver motiveret af, at have sit eget team og ansvaret over for kunden.

”Det er sjovt og spændende at tage føringen på et projekt fra det første spadestik og hele vejen til færdig entreprise. Specielt, når man ved, at man har nogle skarpe kolleger, som altid leverer et flot resultat,” fortæller Kenneth Hammerbak Have.

”Du har altid en erfaren kollega, du kan gå til, hvis du er i tvivl om noget. Du får nogle utrolig dygtige kolleger, som har været her i mange år, og som er klar til at hjælpe dig,” siger Kenneth

“En stor del af mit arbejde handler om at skabe et sikkert arbejdsmiljø – både for kunder og kolleger. Det er fedt at arbejde for en virksomhed, der har så meget fokus på sikkerhed,” forklarer Kenneth

”For mig er det vigtigt, at jeg har mulighed for at gå andre veje og prøve kræfter med nye udfordringer. Selvom jeg primært arbejder med kraftværker, så har jeg også lavet projekter for DSB og Banedanmark,” fortæller Kenneth.

Som noget helt nyt udbyder Kemp & Lauritzen en projekt- og servicelederuddannelse i samarbejde med Aarhus Universitet. Når du gennemfører uddannelsen giver det 20 ECTS-point. Den består af et grundforløb, hvor du lærer godt lederskab, og en viderebygning, der specialiserer dig indenfor projekt- eller serviceledelse.

Bliv en af 'Kemperne'
Du bliver en del af det lokale hold med jeres unikke kampråb og insiderjokes. Samtidig er du også en del af et større, landsdækkende fællesskab. Du er en af ’Kemperne’.

 

Bliv en af branchens bedste

Hos os står din faglighed aldrig stille. Vi har ressourcerne til at holde dig opdateret på den nyeste viden og opgaverne til at give din hverdag spænding.

Et godt råd, før du søger

Prøv det af. Du skal ikke kunne det hele fra dag 1, så længe du har gåpåmod og et åbent sind.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Markussen på jrmn@kemp-lauritzen.dk telefon 20 80 46 58 eller Ejk Rønning på ejr@kemp-lauritzen.dk telefon 41946055

Du søger stillingen via linket. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen allerede i dag eller hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere