Jobopslag

VVS Serviceleder til Service Erhverv kunder

John Jensen VVS A/S

www.jj-vvs.dk

  • jj@jj-vvs.dk
  • 46 56 00 86
  • Rundageren 17, 2640 Hedehusene
Se profil  
Stilling: Serviceleder, VVS
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 30.06.2021
Søg job  

Vil du varetage opgaver for erhvervs nøglekunderne og danne det bedste samarbejde med dem? Er du en dygtig leder for dine medarbejdere? Og kan du styre mindre fagentrepriser med dit gode projektledergen?

John Jensen VVS går en travl fremtid i møde og har brug for endnu en serviceleder, der sammen med montører og svende kan varetage – især opgaver hos nøglekunder. Har du et projektledergen i maven, så er der god mulighed for at drive mindre projektledelse. Der er både brug for dig, der vil udvikle dig indenfor dette felt og dig, der har flere års erfaring. Fælles er at du ønsker at komme ind i en virksomhed, der har travlt men stadig har fokus på:

  • Glade kunder
  • Glade medarbejdere
  • Sund økonomi

……disse tre ben danner også fundament for den meget tydelige vækststrategi.

Du kommer ind i afdelingen for Service Erhverv, der tæller ca. 25 dygtige teknikere, og du kommer til at referere til Afdelingsleder Claus Monhart.

Afdelingerne i Service kører velorganiseret med ca. 120 faglige dygtige medarbejdere og her låner vi gladelig hinandens medarbejder uden problemer med silotænkning og faktureringer. Intet skal udfordre det gode interne samarbejde. Alle ved John Jensen VVS glæder sig til at byde dig velkommen.

Læs mere om stillingen her

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere