Jobopslag

VVS-servicemontør til serviceafdeling på Sjælland

BRØNDUM A/S

www.brondum.dk

  • brondum@brondum.dk
  • +45 86 62 36 66
  • Falkevej 14
Se profil  
Stilling: VVS-servicemontør
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 26.11.2019
Søg job  

Er du VVS-servicemontør med god erfaring, og kan du til enhver tid sætte kunden i centrum? Så er du måske vores nye VVS-montør til Brøndums servicecenter i Hvidovre.

Som VVS-servicemontør hos Brøndum bliver din primære opgave at servicere eksisterende og nye kunder på Sjælland inden for erhverv, private boliger, ejendomme og kommuner. Her vil du bl.a. komme til at arbejde med:

  • Spjældarbejde
  • Service-, fejlfindings- og renoveringsopgaver
  • Service-/driftsaftaler
  • Udarbejdelse af mindre tekniske løsninger i samarbejde med din leder

Du kommer til at indgå i et fasttømret team, hvor både professionalismen og humøret er højt, og hvor vi er gode til at sparre med hinanden på tværs. Du løser opgaverne selvstændigt, men når det kræves, er vi flere på opgaven. Du møder desuden jævnligt ind på kontoret, hvor du mødes med dine øvrige kollegaer. 

VVS-montør med udpræget servicegen
Du er uddannet inden for VVS og har gerne erfaring fra en lignende stilling. Erfaring med sprinkler er en fordel, men ikke et krav. Herudover besidder du IT-kompetencer på brugerniveau, ligesom du har kørekort samt ren straffeattest.

Som person er du venlig og tillidsvækkende. Du har nemt ved at tale med kunder, rådgive dem og præsentere de rigtige løsninger, der giver værdi for kunderne. Du tager ansvar for løsning af dine opgaver, arbejder systematisk og har altid orden i dine aftaler. Og så er din faglige stolthed helt i top.

Du bliver ansat under TEKNIQ’s overenskomst med Blik & Rør, og du får stillet servicebil, computer og telefon til rådighed til arbejdsrelateret brug. Herudover tilbyder vi efteruddannelse efter interesse og behov.

Er du interesseret?
Er du interesseret eller har spørgsmål, skal du kontakte Servicechef Carsten Bruun på 20 24 58 03 eller sende en kort ansøgning og CV til personale@brondum.dk. Vi læser ansøgninger løbende, så send din ansøgning snarest muligt.

Tiltrædelse: Efter aftale, og gerne hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere