Jobopslag

VVS-SPRINKLER MONTØR TIL TEKNIKHUS FYN

Kemp & Lauritzen A/S

www.kemp-lauritzen.dk

  • kl@kemp-lauritzen.dk
  • 43 66 88 88
  • Roskildevej 12 2620 Albertslund
Se profil  
Stilling: VVS montør
Ansættelses­forhold: fuldtid
Ansøgnings­frist: 30.11.2020
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Fyn
Oprettelses­dato: 19.11.2020
Søg job  

Vi søger en VVS-sprinkler Montør til vores Teknikhus Fyn, til snarest mulig tiltrædelse, som vil få mulighed for at arbejde med udførelse af vores mindre VVS og sprinkler projekter.

Din baggrund

Ideelt har du en baggrund som faglært VVS Montør. Du har et bredt kendskab til VVS og sprinkler faget, og erfaring med mindre VVS og sprinkler projekter. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver.

Din person

Du er i besiddelse af godt humør og gode samarbejdsevner på alle niveauer. Du har en positiv indgangsvinkel til nye udfordringer, og brænder for godt håndværk. Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden.

Vi tilbyder

En spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, gode kolleger, råderum og gode muligheder for at man kan udvikle sig fagligt og personligt. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med markedssvarende lønpakke.Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Finder du ovenstående interessant, så send din ansøgning via 'Søg stillingen'. Vi behandler ansøgninger løbende, og forbeholder os retten til at tage annoncen af, når den rette kandidat er fundet.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere