27.01.2015  |  VVS  |  Branchen

VVS'15 er fuldt booket

180 udstillere har meldt deres ankomst til VVS'15 i Odense Congress Center den 22.-24. april. Det bliver den 12. udgave af fagmessen, og de besøgende kan blive opdateret på de nyeste tendenser inden for energirenovering og energioptimering.

Den nyeste viden og de nyeste produkter inden for VVS-branchen vil være i centrum, når 180 udstillere er samlet på et sted ved VVS'15. Det sker i Odense Congress Centers fire udstillingshaller, hvor alle messestande nu er booket.

”Vi ser frem til at præsentere den bedste VVS-messe til dato. Med 180 udstillere kommer vi rundt i alle hjørner af branchen, og der er ingen tvivl om, at der vil være rigtig meget inspiration at hente i de mange nye tendenser og udviklinger, der sker inden for branchen - især inden for energioptimering”, siger projektchef Michael Helm.

Mange nye udstillere
VVS'15 afholdes fra den 22. til den 24. april, og det er således det oplagte mødested for alle med tilknytning branchen. Blandt de 180 udstillere er både helt nye bekendtskaber og gengangere.

”Ud over de mange velkendte ansigter, glæder vi os over at kunne byde velkommen til 45 helt nye udstillere, som vil bidrage med produkter og yderligere viden. Når vi kalder det en fagmesse, så mener vi det virkelig, for det er kun fagfolk, der har adgang til messen, og det betyder, at alt indhold på messen er på et højt fagligt niveau for alle grupper af besøgende”, siger Michael Helm.

Blandt de vigtigste emner i VVS-branchen er energirenovering og energibesparelse, og det vil i år være det overordnede tema for messen.

-LA

Mere fra Lasse

Lasse Andersen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere