10.05.2023  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

VVS'23 – Uponor sætter en bæredygtig messeagenda

Indhold fra partner Hvad er dette?

For Uponor Building Solutions er VVS'23-messen en af årets vigtigste begivenheder. ”Vi har et erklæret mål om at være markedsførende inden for bæredygtige løsninger med vand. Derfor er dialogen med branchen på årets store messe helt central, og vi ser fre

Uponor har udviklet sig fra at være leverandør af komponenter til at være totalleverandør af komplette systemer til brugsvand, varmeforsyning, gulvvarme, fjernvarme, bundmoduler og præfabrikerede enheder til enhver type bolig. Bredden har ifølge salgsdirektøren haft stor betydning for Uponors forretningsgrundlag, og det skal kommunikeres på VVS'23.

"I takt med, at vi udvikler og leverer komplette løsninger til alt vedrørende vand, forpligter det os også til at gå forrest med en bæredygtig agenda," fastslår Peter Secher. "Vi tager ansvar for at vise vejen med innovative løsninger til håndtering af værdifulde ressourcer ved nybyggeri, renovering og energioptimering."

På VVS'23 ønsker Uponor at inspirere branchens fagfolk ved at vise, hvordan man vælger vejen til en mere bæredygtig fremtid i praksis. Ikke blot som formålserklæringer, men som produkter og systemer, der faktuelt kan reducere CO2 aftrykket i boliger. Energioptimering til gavn for den grønne omstilling er i fokus for det opgraderede sortiment af fjernvarmeunits. På messen løfter Uponor sløret for, hvad næste generation kan byde på – både med og uden appstyring.

En anden messenyhed er Uponor Reno Port – et komplet og præfabrikeret koncept til brug ved badeværelsesrenovering af stigestrenge og faldstammer. Konceptet har gået sin sejrsgang i Sverige, og Uponor har store forventninger til det herhjemme.

Gæsterne vil på Uponors stand kunne opleve en ny, lav gulvkonstruktion, der kan benyttes til mange gulvtyper uden brug af flydespartel. Derudover lanceres en ny variant af præisolerede Ecoflex VIP-rør, der kombinerer markedets laveste varmetab med en utrolig fleksibilitet. De nye varianter udført i med MLC-rør (Alu-PEX,) som bl.a. efterspørges af fjernvarmeværkerne og vil komme til Danmark i løbet af det sene efterår.

"Alle vores messenyheder understøtter den bæredygtige agenda, og vores salgs- og produktfolk er gået i skarp træning, så de er klar til at besvare spørgsmål fra gæster med samme nysgerrighed efter at forme fremtiden," slutter salgsdirektør Peter Secher.

Besøg os på stand A1740 og få en god oplevelse

Tags: Uponor

Mere fra Uponor

Uponor

www.uponor.dk

Uponor er en førende international systemleverandør af VVS, Infrastruktur og indeklimaløsninger til bolig- og erhvervsbyggeri i Europa og Nordamerika. I 2014 beskæftigede Uponor-koncernen omkring 3800 personer i 30 lande og havde en årlig omsætning på over 1.000.000.000 €. Uponor Corporation er noteret på NASDAQ OMX Helsinki i Finland.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere