13.03.2019  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

VVSpect - en del af Brødrene Dahls fordelsklub

Indhold fra partner Hvad er dette?

Om samarbejdet fortæller Jan Christensen fra VVSpect, ”det er vores ambition at vi sammen med Brødrene Dahls fordelsklub kan digitalisere en del af VVS-branchen, således at den enkelte VVS’er automatisk hjælpes med mersalg til følge.

I Brødrene Dahl ser vi frem til samarbejdet mellem VVSpect og Klub Dahl. Klub Dahl er Brødrene Dahls fordelsklub for mindre håndværksvirksomheder, hvor medlemmerne optjener point på alle køb over 1.500 kr. – hvad enten det er via telefon, BD.dk eller i butik. Med Klub Dahl ønsker vi at skabe et forum – et netværk, hvor kundens behov er i centrum. Vi kan se at vi igennem netværksarrangementer, skræddersyet kurser og serviceydelser, som VVSpect, skaber merværdi for vores kunder. Derfor glæder det os, at VVSpect nu bliver udbudt som en del af Klub Dahl. Alle nye medlemmer får hele 10 gratis serviceklip til VVSpect ved medlemskab af Klub Dahl.

Med VVSpect kan kunderne nemt og enkelt fortage serviceeftersyn på varmepumper, biobrændselsanlæg, fjernvarmeanlæg, oliekedler og gadkedler. VVSpect gør serviceeftersynet nemt ved at følge en checkliste og indsætte fotos og noter. Kunden kan koble det sammen med egne noter og sin servicerapport, hvilket giver kunden et nemt overblik over det udførte servicejob.

Salgschef, Jan Christensen fortæller, ”Det har været vigtigt for os at få en professionel partner med i udviklingen af VVSpect, og det fandt vi i Brødrene Dahl som har bidraget med praktisk og teknisk viden om eftersyn af varmekilder. Det fortsatte samarbejde mellem VVSpect og Brødrene Dahl sikrer at VVSpect altid er opdateret til seneste nye industristandarder.”

Mere fra Brødrene Dahl

Brødrene Dahl

www.bd.dk

Brødrene Dahl er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er Danmarks største VVS-grossist. Virksomheden er specialiseret i produkter og rådgivning inden for VVS, vand & afløb, værktøj, rør & ventiler samt klimaløsninger.Brødrene Dahl er kompetenceleverandør og har 52 butikker spredt over hele lan…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere