22.05.2018  |  VVS  |  Branchen

Würth åbner megastore i Sydhavnen

Würth åbner sin hidtil største butik i Danmark, når virksomheden slår dørene op for Würth Megastore i Københavns sydhavn. Og der er planer om flere butiksåbninger i 2018.

For få måneder siden åbnede Würth Danmark, der blandt andet sælger befæstelse og værktøj til professionelle, sin hidtil største butik i Odense. Allerede den 28. maj indvier kæden sin første megastore i Sydhavnen, Würth Sydhavn.

Butikken bliver centralt placeret i Bådehavnsgade tæt ved Sjællandsbroen i København. Og så bliver den dobbelt så stor som en typisk Würth-butik.

Udover masser af produkter skal pladsen bruges til testfaciliteter og oplevelser, siger Würths kædechef Rune Liljeroth.

Læs også: Lemvigh-Müller lancerer en webshop for private 

”Mange af vores kunder kan godt lide at ’kigge med hænderne’ og prøve tingene grundigt af, før de køber. Vi vil gøre købsoplevelsen endnu bedre med testcentre, hvor man kan prøve at arbejde med værktøj og maskiner, og vi indretter en terrænbane, så man kan prøve arbejdsskoene af på relevant underlag”, siger Rune Liljeroth.

Ud over at se og afprøve produkter får man i den nye megabutik også mulighed for at gå nogle af Würths koncepter efter i sømmene.

”Vi indretter blandt andet et demohus, hvor man eksempelvis kan se, hvad vi kan på lufttæt byggeri og brandsikring. Vi vil også udnytte pladsen i vores nye megastore til kundearrangementer med vores fagspecialister, som underviser i nyeste viden og teknik”, siger Rune Liljeroth.

Würth Sydhavn indvies den 28. maj kl. 12.00 af Würths adm. direktør, Donny Moerkerk og salgsdirektør Michael Mikkelsen.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Med den nye butik har Würth i alt 27 butikker i Danmark, og der er planer om yderligere butiksåbninger i 2018, fremgår det i en pressemeddelelse. 

-JJK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere