03.06.2014

Würth Danmark trækker i arbejdstøjet

Würth kan nu fremover tilbyde en stærk, sæsonaktuel kollektion af moderne arbejdstøj i god kvalitet fra mærket Lee Cooper.

Würth Danmark kan fremover, som den eneste leverandør på det danske marked, tilbyde sine kunder arbejdstøj fra mærket Lee Cooper.

Würth kan således fremover tilbyde en stærk, sæsonaktuel kollektion af moderne arbejdstøj i god kvalitet, som markedsføres under navnet Lee Cooper Workwear.

Ud over en lang tradition for stærkt og komfortabelt arbejdstøj står Lee Cooper Workwear også for en designlinje, der betyder, at den skarpe opdeling mellem arbejdstøj og fritidstøj blødes op. Der lægges vægt på, at tøjet både lever op til branchekravene og samtidig er tidsvarende, smart og komfortabelt. 

At Lee Cooper Workwear står med et ben i modeverdenen er tydeligt at se på deres kollektioner, der ud over at være noget af det bedste inden for funktionalitet og kvalitet også er med til at sætte nye standarder inden for design. Her kan deres sikkerhedssko fremhæves. Uden at gå på kompromis med kvaliteten skubber skoene til grænsen mellem arbejdssko og fritidssko.

- JDN

Mere fra redassistent@horisontgruppen.dk

redassistent@horisontgruppen.dk

  • Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere