14.09.2020  |  EL  |  Arbejdsredskaber

WAGO Forgreningsboks holder styr på alle ledningerne

Indhold fra partner Hvad er dette?

WAGOs forgreningsbokse til 221-serien giver dig mulighed for nemt og hurtigt at montere og skabe overblik over forbindelser af op til 60 ledere.

Det betyder ikke noget, om du tilslutter et varmesystem eller lysinstallation, ting kan blive forvirrende, uanset hvor mange kabler og ledninger der samles. WAGOs forgreningsbokse hjælper med at forbinde op til 60 ledere med WAGOs 221-serien COMPACT samlemuffer, som må anvendes til alle ledertyper op til 4 mm² (12 AWG).

Alle samlemufferne er fast placeret inde i forgreningsboksen, hvilket giver et godt overblik over forbindelserne. Det er muligt at mærke hver enkelt terminal op, på den medfølgende opmærkningsstrimmel, som er medvirkende til et godt overblik og hurtig identifikation over kredsløbet.

Der er i alt 12 aflastningsmuligheder i bunden, plus 3 indføringsblanketter på bagsiden. De 12 aflastningsanordninger medfører praktisk og sikker kabelindføring og fastgørelse.

Den værktøjs- og vedligeholdelsesfrie forbindelsesteknologi i 221-seriens fjedersamlemuffer sikrer hurtig og enkel lednings montering, og en sikker forbindelse.

Mere fra WAGO Denmark A/S

WAGO Denmark A/S

www.wago.dk

WAGO har eksisteret siden 2002, men WAGO's produkter har været kendt på det danske marked i mange år før dette tidspunkt, da firmaet Skaarup forhandlede dem tidligere. WAGO har hovedkontor i Værløse og beskæftiger 17 medarbejdere, herunder produktspecialister, interne og eksterne projekt- og salgsingeniører samt marketing- og salgskoordin…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere